Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Δύο φορτηγά με τρόφιμα και γενέθλια του μικρού Αλέξανδρου στο SOS Πλαγιαρίου Θεσσαλονίκης


Δύο φορτηγά με τρόφιμα αρίστης ποιότητας, αξίας αρκετών χιλιάδων ευρώ, καθώς και ρουχισμό παρέδωσαν στις 14-09-2016 στο Παιδικό Χωριό SOS Πλαγιαρίου Θεσσαλονίκης, ενεργώντας από κοινού η Διεθνής Ένωση Αστυνομικών Θεσσαλονίκης, η Ένωση Αστυνομικών Νομού Θεσσαλονίκης, ο Συνεταιρισμός Αστυνομικών Θεσσαλονίκης και η Δύναμη Αναγέννησης (Συνδικαλιστική Παράταξη της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης)


Τα δύο φορτηγά συνόδευσε στο παιδικό Χωριό, ο Χριστόδουλος Χριστοδούλης, Ταμίας της I.P.A. Θεσσαλονίκης ο οποίος είναι και Αντιπρόεδρος του Εθνικού Τμήματος I.P.A., καθώς επίσης και Μέλος της Οργανωτικής Επιτροπής της ΔΥΝΑΜΗ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ.


Ταυτόχρονα, γιορτάστηκαν τα 10α γενέθλια του Μικρού Αλέξανδρου που φιλοξενείται στο Παιδικό Χωριό SOS Πλαγιαρίου, το οποίο παιδί να θυμίσουμε ότι βάφτησε πριν από ενάμιση χρόνο το 7 μελές Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Αστυνομικών ε.α. Θεσσαλονίκης.
 
 
Στην εκδήλωση συμμετείχαν ακόμη, οι κ.κ.  Γεώργιος Αναστασιάδης - Δημήτριος Χρυσουλάς- Ηλίας Βασιλάκης (και η κόρη του Σοφία) - Παναγιώτης Πασχαλέρης και Γεώργιος Λαμπαδάς.
 
Οι υπεύθυνοι των ενώσεων ευχαριστούν για την συνεισφορά τους, τις επιχειρήσεις ΜΑΣΟΥΤΗΣ Α.Ε. και ΚΡΕΑΤΑΚΙ ΛΑΓΚΑΔΑ (Ταχμαζίδη Γεωργίου).
 
 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια