Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Scrotox ή αλλιώς μπότοξ στα γεννητικά όργανα! Η νέα μόδα που κάνει θραύση σε Αμερική και Βρετανία


Αλήθεια πως θα φαινίταν να κάνετε μπότοξ στα γεννητικά σας όργανα; Αν εσείς το σκέφτεστε ακόμη, ο ανδρικός πληθυσμός σε ΗΠΑ και Βρετανία δεν έχει κανένα δισταγμό. Ίσα- ίσα. Πρόκειται για μία νέα μόδα που κάνει ήδη θραύση στις δύο χώρες.

Κάνοντας «λίφτινγκ» στην ευαίσθητη περιοχή με την μέθοδο του «scrotox», οι άνδρες αποκτούν νεανικά γεννητικά όργανα, χωρίς ρυτίδες.  

Ακολουθώντας την ίδια διαδικασία με αυτή των γυναικών που θέλουν να αποκτήσουν μια πιο νεανική όψη, εξαφανίζοντας τα σημάδια του χρόνου.

Αμερικανοί και Βρετανοί δεν διστάζουν να περάσουν το κατώφλι του πλαστικού και να αφεθούν στα χέρια του, προκειμένου να αναζωογονήσουν τα γεννητικά τους όργανα.

Με τη μέθοδο του scrotox τα γεννητικά όργανα των ανδρών αποκτούν νεανική και σφριγηλή όψη τονώνοντας την ανδρική αυτοπεποίθηση. Σύμφωνα με τη βρετανική εφημερίδα The Sun, το scrotox, δηλαδή, το μπότοξ στην περιοχή που βρίσκεται το όσχεο , κοστίζει 2.800 λίρες.

Η διαδικασία αυτή διευκολύνει την εφίδρωση στην περιοχή, μειώνει τις ρυτίδες βοηθώντας παράλληλα τους μύες να χαλαρώσουν.  Όπως επισημαίνει ο Μαρκ Νόρφολκ, διευθυντής στη βρετανική κλινική πλαστικής χειρουργικής Transform, τον τελευταίο χρόνο έχει διπλασιαστεί το ενδιαφέρον των ανδρών για το scrotox.

Αλλά και για τον Αμερικανό καθηγητή αισθητικής χειρουργικής, Τζέισον Έμερ, από το Μπέβερλι Χιλ, η μεγάλη ζήτηση των γυναικών για κολπική αναζωογόνηση οδήγησε τους άνδρες στον πλαστικό προκειμένου και αυτοί με τη σειρά τους να ανανεώσουν τα γεννητικά τους όργανα.


Πηγή: protothema.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια