Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Η απίστευτη ιστορία ενός πιστολιού Kimber 1911 που επέζησε από τις επιθέσεις στο Παγκόσμιο Κέντρο Εμπορίου και βρίσκεται στο Μουσείο! (Βίντεο)

Ίσως κάποιοι να γνωρίζουν το Smith & Wesson περίστροφο που εκτίθεται στο Εθνικό Μουσείο Πυροβόλων Όπλων που ανήκε στον Walter Weaver, αξιωματικό του NYPD (Αστυνομικού Τμήματος της Νέας Υόρκης)  ο οποίος έχασε τη ζωή του στις 11 Σεπτεμβρίου 2001, αλλά πόσοι γνωρίζουν ότι το μουσείο έχει ένα άλλο όπλο που ανακτήθηκε από το Παγκόσμιο Κέντρο Εμπορίου;


Αυτό το πιστόλι Kimber Classic Royal 1911 που δείχνει το βίντεο παρακάτω …. βρέθηκε στα ερείπια τουSix World Trade Center μετά τις επιθέσεις της 9/11/2001 στο Παγκόσμιο Κέντρο Εμπορίου και ήταν εκπληκτικά, ακόμα σε κατάσταση λειτουργίας!


Το Six World Trade Center ήταν ένα Τελωνείο που επιθεωρούνταν προϊόντα που έμπαιναν και έβγαιναν από τις Ηνωμένες Πολιτείες. Αυτό το Kimber ετοιμαζόταν να αποσταλλεί στο εξωτερικό στην Ιταλία και είχε αποθηκευτεί στο υπόγειο του κτιρίου, όταν οι επιθέσεις συνέβησαν και το κτίριο κατέρρευσε.


Το πιστόλι Kimber βρέθηκε μήνες αργότερα, ήταν ακόμα άθικτο μαζί με 99 άλλα όπλα και κάθε λογής αντικείμενα. Μετά την επιθεώρηση για ζημιές, το πιστόλι στάλθηκε στο δρόμο του προς την Ιταλία.


Παρέμεινε στην Ευρώπη για περισσότερο από μια δεκαετία, έως ότου ένας Ιταλός που έμαθε την απίστευτη ιστορία του όπλου προσέγγισε το Εθνικό Μουσείο Πυροβόλων Όπλων για επανεισαγωγή του Kimber 1911 στις Ηνωμένες Πολιτείες.Το προσωπικό του μουσείου δέχθηκε την προσφορά και έχει προς επίδειξη στο κοινό αυτό το πιστόλι …


guns-gr.com

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια