Παίρνουν πίσω τον «φωτογραφικό» διαγωνισμό για τη σίτιση στα hot spot

Μετά το δημοσίευμα του «protothema.gr» ότι πριμοδοτούνται μεγάλες εταιρείες catering, σήμερα ο αναπληρωτής υπουργός Άμυνας είπε ότι ο διαγωνισμός θα
είναι σε μηνιαία βάση και όχι σε ετήσια.

Κόντρα ξέσπασε για την σίτιση των προσφύγων στα κέντρα φιλοξενίας μετά το δημοσίευμα του «protothema.gr» ότι οι διαγωνισμοί είναι «φωτογραφικοί» και πριμοδοτούνται μεγάλες εταιρείες catering.

Ο διευθυντής του γραφείου Τύπου της ΝΔ Μακάριος Λαζαρίδης, μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ, κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι «έστισε μπίζνα στο προσφυγικό». Στη συνέχεια αναφέρθηκε στην παραίτηση του Οδυσσέα Βουδούρη, κατηγορώντας τον πρωθυπουργό ότι αντί να διερευνήσει τις καταγγελίες του για ατασθαλίες στη διαχείριση κονδυλίων, έκανε δεκτή την παραίτηση.

Στην εκπομπή παρενέβη τηλεφωνικά ο αναπληρωτής υπουργός Άμυνας, Δημήτρης Βίτσας ο οποίος επεσήμανε ότι «τέτοιος διαγωνισμός δεν πρόκειται να υπάρξει». Υπενθύμισε ότι όλοι οι διαγωνισμοί αφορούν μηνιαίες συμβάσεις. Ο κ. Βίτσας κατηγόρησε τον υπεύθυνο του γραφείου Τύπου του Κυριάκου Μητσοτάκη, ότι λέει ψεύδη.

Από την πλευρά του ο βουλευτής των ΑΝΕΛ Δημήτρης Καμμένος επεσήμανε πως η προβοκάτσια στον διαγωνισμό είναι σαφής και συνέχισε λέγοντας ότι πρέπει να πέσουν κεφάλια.ΘΕΜΑ
.