Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

"Τα Εξάρχεια μετατρέπονται στο μεγαλύτερο hot spot προσφύγων της Αττικής..." κείμενο αστυνομικών

Νέο κείμενο της φερώνυμης ως ομάδα υψηλής αστυνόμευσης για την περριοχή των Εξαρχείων. 

Τα Εξάρχεια μετατρέπονται στο μεγαλύτερο hot spot  προσφύγων της Αττικής , αν όχι της Ελλάδας .Δεν είναι επιστημονική φαντασία να δούμε μέσα από αυτήν την διαπίστωση και οπτική  πως θα είναι η Αθήνα μετά από 10 χρόνια .
Η σταθερή  και ανεμπόδιστη ¨εφαρμογή¨ για χρόνια ,  του λαϊκού –επαναστατικού δικαίου των αναρχικών – αντιεξουσιαστών στην περιοχή αυτή που στηρίζεται ως δικαιολογία  – κατ αυτούς - στην σύγκρουση με τους μηχανισμούς παράπλευρης συσσώρευσης κεφαλαίου , ως μιας άλλη όψη της καπιταλιστικής κερδοφορίας …. μορφή παρακράτους δλδ.
Στη διαπίστωση πως πρέπει να αντιμετωπιστεί το άβατο των Εξαρχείων , που προχώρησε πρόσφατα ο αναπληρωτής υπουργός προστασίας του Πολίτη κ Νίκος Τόσκας, επιβεβαιώνοντας το αδιέξοδο της Πολιτείας .
Η ευκαιρία με την οποία  ,άτομα και συλλογικότητες του γνωστού ¨χώρου ¨ , στηρίξουν έμπρακτα εγχειρήματα αλληλεγγύης υπέρ των προσφύγων , όπως στην περίπτωση  της  ΣΤΕΓΗΣ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ/ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΝΟΤΑΡΑ 26 , μέσα από κινήματα αλληλεγγύης και όχι μόνο .
Η οριοθέτηση της περιοχής  , τόσο από την δράση των γνωστών πλέον μπαχαλάκηδων , μέσα από τις συνεχής επιθέσεις τους κατά των αστυνομικών δυνάμεων που παρατάσσονται στα πέριξ  , όσο και από την ανάγκη της πολιτείας να ελέγξει έμμεσα την περιοχή .
Η γνωστή πλέον ¨επιχειρηματική δράση των μπαχαλάκηδων ¨ που ευθύνονται για 11 τουλάχιστον επιθέσεις -μεταξύ άλλων- στο κτίριο του ΠΑΣΟΚ, σε διαδηλώσεις και σε γήπεδα, και που εντοπίστηκαν πρόσφατα  από τους αξιωματικούς της Κρατικής Ασφάλειας , και που θέλουν την περιοχή ¨στρατηγείο ¨ που θα συντονίζει ανεπηρέαστα τέτοιες επιχειρήσεις και σε άλλα μέρη της Ελλάδας όπως π.χ  στην  Εύβοια….κ.α
Δημιουργούν μια ιδιάζουσα ανομία και τις συνθήκες , να καταφύγουν στα Εξάρχεια ¨ως εργατικά χέρια ¨ σε πρώτη φάση όλοι όσοι εγκλωβισμένοι πρόσφυγες – μετανάστες ( παράνομοι ),βρίσκονται αυτήν την στιγμή στην Αττική .
Στην συνέχεια ( ήδη γίνεται ) μόλις εδραιωθούν , θα προσκαλέσουν συγγενείς και φίλους  μετατρέποντας την περιοχή σε …. Κράτος προσφύγων και μεταναστών.
Το οξύμωρο είναι ότι η πολιτεία με δεδομένη την αδυναμία της θα υιοθετήσει ως λύση μια τέτοια εξέλιξη .
Σήμερα 1η Σεπτεμβρίου 2016 , μην πείτε ότι δεν σας προειδοποιήσαμε .
Εκτός εάν … αυτό θέλετε !!!

ΟΜΑΔΑ ΥΨΗΛΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗΣ
omada.h.police@gmail.com

Με εκτίμηση,
ΟΜΑΔΑ ΥΨΗΛΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗΣ | omada.h.police@gmail.com
.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια