Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

«Κρυμμένα μυστικά του Facebook


Το facebook αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι τις ζωής εκατομμυρίων ανθρώπων παγκοσμίως, οι οποίοι θεωρούν ότι γνωρίζουν κάθε του χρήση πλέον.

Στη πραγματικότητα υπάρχει μια πληθώρα ρυθμίσεων κι εφαρμογών που κάνει τη ζωή των χρηστών ευκολότερη, ρυθμίζοντας το προφίλ τους στα μέτρα τους. Στα παρακάτω συνηθέστερα ερωτήματα πάνω σε «ενοχλητικά» θέματα του facebook υπάρχουν οι εξής απαντήσεις:

Πως να απενεργοποιήσεις την ένδειξη «διαβάστηκε»;

Για να απενεργοποιήσεις την ένδειξη «διαβάστηκε» έχει δημιουργηθεί μια άλλη εφαρμογή, η «Crossrider chat Undetected», η οποία λειτουργεί σε όλες της μηχανές αναζήτησης, αλλά δουλεύει μόνο για τον υπολογιστή, όχι για το κινητό.

Πως μπορείς να αφαιρέσεις την ένδειξη που δείχνει την τελευταία στιγμή που ήσουν ενεργός;

Η ένδειξη αυτή έχει να κάνει με το messenger, οπότε το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να τη διαγράψεις και να συνδέεσαι μέσω κάποιας μηχανής αναζήτησης στο τσατ.

Ποιος μπορεί να βλέπει και τι;

Σε αυτή την περίπτωση πρέπει να ρυθμίσεις την ασφάλεια του προφίλ σου, δηλαδή να ενεργοποιήσεις τον έλεγχο απορρήτου. Με την επιλογή του «Ποιοι μπορούν να δουν το περιεχόμενό μου;» εμφανίζεται μια υποκατηγορία που δείχνει τι βλέπουν οι άλλοι στο Χρονολόγιό σου.

Πως να μοιραστείς ένα ποστ χωρίς να το δουν όλοι οι φίλοι σου;

Σε περίπτωση  που δεν θες να μοιραστείς το ποστ σου με όλους τους φίλους σου, μπορείς να πατήσεις πάνω στην επιλογή κάτω δεξιά που γράφει «Φίλοι» και στη συνέχεια να πατήσεις το «Περισσότερες επιλογές», που θα σε οδηγήσουν στην «Προσαρμογή». Πατώντας την επιλογή «Προσαρμογή» καθορίζεις εσύ πολύ συγκεκριμένα ποιος θα μπορεί να δει το ποστ σου.


Πηγή: voicenews.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια