Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Eκδήλωση για την χορήγηση σχολικών τσαντών στα παιδιά των μελών της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης


Πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση για την χορήγηση των σχολικών τσαντών και γραφικής ύλης ΔΩΡΕΑΝ για τα παιδιά των μελών της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης που θα φοιτήσουν στην Α΄ Δημοτικού.

   Η αίθουσα του αμφιθεάτρου του Αστυνομικού Μεγάρου Θεσσαλονίκης γέμισε από αστυνομικούς με τα παιδιά τους, οι οποίοι πήγαν για να παραλάβουν τις τσάντες τους. Η χαρούμενη αυτή συνθήκη αποδεικνύει ότι κάθε πρωτοβουλία της Ένωσής στηρίζεται και στέφεται με απόλυτη επιτυχία από τα μέλη της
.
   Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Γενικός Επιθεωρητής Αστυνομίας Βορείου Ελλάδας Αντιστράτηγος κ. Μιχαήλ ΚΑΡΑΜΑΛΑΚΗΣ, ο Γενικός Αστυνομικός Διευθυντής Θεσσαλονίκης Υποστράτηγος κ. Νικόλαος ΜΠΑΝΤΟΥΒΑΚΗΣ, ο Α’ Βοηθός Γενικού Αστυνομικού Διευθυντή Θεσσαλονίκης Ταξίαρχος κ. ΔΟΜΖΑΡΙΔΗΣ Φώτιος, και ο Διευθυντής Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης Ταξίαρχος κ. ΠΟΥΡΣΑΝΙΔΗΣ Μιλτιάδης.
 
 
   Όσοι δήλωσαν επιθυμία και δεν παρευρέθηκαν στην εκδήλωση, μπορούν να παραλάβουν τις σχολικές τσάντες:
- την 31 Αυγούστου 2016 και ώρες 10:00 – 13:00 στην έδρα της ΔΑΕΘ (Κατσιμίδη 8) όπου θα βρίσκεται αντιπροσωπεία του Προεδρείου της Ένωσής,
από 1 Σεπτεμβρίου και μετά, καθημερινά από τα γραφεία της Ένωσης, ώρες 10:00 – 14:00.
Σημείωση:
 
 Για την παραλαβή της τσάντας, τα μέλη θα πρέπει ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ να φέρουν δημόσιο έγγραφο που να αποδεικνύει την ημερομηνία γέννησης του τέκνου.
 
   Η Ένωσή μας θα συνεχίσει το έργο της με συνδικαλιστικές ενέργειες και κοινωνικές δράσεις, δίπλα στα μέλη της, αποδεικνύοντας ότι η έννοια του συνδικαλισμού είναι ταυτισμένη με την αγωνιστικότητα και την αλληλεγγύη.
 


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια