Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Σχεδίαζαν delivery ναρκωτικών με drone στις φυλακές Λάρισας (φυλακές)

Στην εξάρθρωση εγκληματικής ομάδας, τα μέλη της οποίας με ένα ελικοπτεράκι (drone) σκόπευαν να βάλουν ναρκωτικά από αέρος στις φυλακές Λάρισας.

Επικεφαλής είναι ένας 36χρονος, έγκλειστος στις φυλακές και συνεργοί του ακόμη τρεις άνδρες, ηλικίας 24,26 και 33 ετών, επίσης έγκλειστοι τις φυλακές Λάρισα καθώς και ένας 19χρονος και μία 24χρονη.

 Το σχέδιο προέβλεπε την αγορά ενός drone που έγινε από τον 19χρονο και τον 24χρονο ο οποίος είχε πάρει άδεια από τις φυλακές. Παράλληλα, οι δύο άνδρες είχαν στην κατοχή τους ναρκωτικά, κινητά, κάρτες sim και άλλα αντικείμενα.

 Αφού αγόρασαν το drone πήγαν στη Λάρισα και κινούνταν με ένα αυτοκίνητο περιμετρικά των φυλακών. Στάθηκαν όμως άτυχοι καθώς το όχημα ακινητοποιήθηκε από τους αστυνομικούς οι οποίοι εντόπισαν το drone, έξι κινητά τηλέφωνα με πέντε καλώδια φόρτισης, 105 ευρώ, ταινίες συσκευασίας και γάντια μιας χρήσης.

 Παράλληλα συνελήφθη και μία 24χρονη στα ΚΤΕΛ Λάρισας η οποία είχε αναλάβει το ρόλο της μετφοράς των ναρκωτικών και των κινητών. Στην κατοχή της λοιπόν βρέθηκαν νάιλον συσκευασία με 211 γραμμάρια ηρωίνης, τρεις νάιλον συσκευασίας με 418 γραμμάρια κάνναβης, δέκα κινητά τηλέφωνα, 25 κάρτες sim και 135 ευρώ.

 Το όφελος για την εγκληματική ομάδα στην περίπτωση που το σχέδιό τους είχε επιτυχία θα έφτανε στα 150.000 ευρώ.




Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια