Μετά την μετάδοση της είδησης, ουδέν λάθος αναγνωρίζεται! Ξυλοδαρμός αστυνομικού της Τροχαίας και ΜΜΕ

Αν αποδειχτεί τελικά αληθινή η μαρτυρία ότι ο τραμπούκος μάγκας που χτύπησε τον αξιωματικό της Τροχαίας ήταν ένας περαστικός με τον οποίο ο
αστυνομικός ίσως διαπληκτίστηκε, πώς άραγε θα «διορθώσουν» πολλά φανατισμένα ΜΜΕ και μαζί τους ο αρχηγός της Ν.Δ. την εκ των προτέρων στοχοποίηση ως υπαιτίων όσων νωρίτερα  διαδήλωναν για τους πρόσφυγες;
Ήδη  ο υπουργός αλλά και οι μετρημένες δηλώσεις του αστυνομικού που όπως προκύπτει αφού δέχτηκε ένα δυνατό χαστούκι έπεσε και χτύπησε ο άνθρωπος, επιβεβαιώνουν τη μαρτυρία περί ενός δράστη που άγνωστο πώς και γιατί επιτέθηκε στον αξιωματικό της τροχαίας.
Τα ΜΜΕ όμως δεν έχασαν την ευκαιρία να ξεσαλώσουν με την ομάδα κουκουλοφόρων που ξυλοκόπησε άγρια τον αστυνομικό κι από κοντά η ΝΔ που "βλέπει" πλήρη αναρχία και ανασφάλεια παντού με αφορμή οποιοδήποτε περιστατικό συμβεί κάπου στην Ελλάδα.
Άραγε  θα ανασκευάσουν τουλάχιστον αυτή τη φορά την «ετυμηγορία» που σερβίριζαν σε ακροατές, τηλεθεατές και αναγνώστες επί δύο ημέρες; Όχι βέβαια! Βολεύει να αποδίδονται όλα σε αναρχικούς ή συλλήβδην στα «Εξάρχεια». Κι αν δεν ήταν αυτή τη φορά αυτοί, δεν βαριέσαι, μικρό το κακό! Η «έγκυρη» ενημέρωση εξάλλου έχει αποφασίσει σε κάθε περίπτωση να κατασκευάζει ενόχους της αρεσκείας της.
Τελικά η μόνη υπόθεση στην οποία δεν θεωρήθηκαν προς το παρόν ένοχοι οι αλληλέγγυοι και οι αντιεξουσιαστές είναι το θανατηφόρο δυστύχημα της Αίγινας!

 
 
 της άντας Ψαρρά
efsyn.gr
.