Ν. Παππάς: Οι υπερθεματιστές δεν είναι ακόμη αδειούχοι

Οι υπερθεματιστές δεν είναι ακόμη κάτοχοι τηλεοπτικής άδειας, καθώς δεν έχει εκδοθεί η σχετική υπουργική απόφαση, δήλωσε ο υπουργός Επικρατείας Νίκος Παππάς, απαντώντας σε ερώτηση του
βουλευτή του Ποταμιού Ιάσονα Φωτήλα στη Βουλή.
Ο κ. Παππάς τόνισε ότι «δεν έχει υπάρξει ούτε έχει γίνει ποτέ δημόσιος διαγωνισμός που να έχει τέτοια επίπεδα ελέγχου» και ζήτησε να «τελειώνει ο κύκλος της δημιουργίας εντυπώσεων».
Έκανε επίσης λόγο για «μέθοδο τρομοκράτησης δημόσιων λειτουργών» και καταφέρθηκε κατά συγκεκριμένων επιχειρηματιών. «Η μέθοδος της τρομοκράτησης και της πίεσης των δημόσιων λειτουργών που παίρνουν 1.200 ευρώ από κάποιους με οικονομική επιφάνεια είναι ντροπή τους. Δεν το λέω για σας, αλλά για τον κ. Κοντομηνά, τον κ. Βαρδινογιάννη, τον κ. Αλαφούζο», ανέφερε προσθέτοντας: «Ουδείς θα βρει εξιλαστήρια θύματα στους δημόσιους λειτουργούς».
Αναφερόμενος στο πόρισμα της ΤτΕ για την Τράπεζα Αττικής, ο υπουργός κάλεσε όλους όσοι σπεύδουν να βγάλουν πρόωρα συμπεράσματα «να μην προτρέχουν».
Από την πλευρά του, ο κ. Φωτήλας υποστήριξε ότι δεν έγινε ουσιαστικός έλεγχος του «πόθεν έσχες» των υπερθεματιστών και έκανε λόγο για νέα αριστερή, πιο βαθιά διαπλοκή.
naftemporiki.gr