Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Κλειδί αυτοκινήτου για μια ολόκληρη ζωή;


Μεγάλη εταιρεία αυτοκινήτων λανσάρει ένα εξαιρετικά ανθεκτικό αξεσουάρ το οποίο οι περισσότεροι χρησιμοποιούμε καθημερινά. Πρόκειται για ένα κλειδί σχεδιασμένο για να διαρκεί μια ολόκληρη ζωή, όπως ισχυρίζεται η εταιρεία, στα χέρια των πιο απαιτητικών οδηγών.

Αν και οι περισσότεροι από εμάς θεωρούμε ότι οι ηλεκτρονικές συσκευές στις οποίες βασιζόμαστε καθημερινά έχουν περιορισμένη αντοχή και διάρκεια ζωής, η συγκεκριμένη εταιρεία ισχυρίζεται ότι σχεδίασε ένα ανθεκτικό κλειδί αυτοκινήτου, το οποίο αντέχει για μια ολόκληρη ζωή!

Η εταιρία δοκίμασε το νέο κλειδί θέλοντας να διασφαλίσει ότι μπορεί να επιβιώσει ακόμα κι αν βυθιστεί σε νερό για 30 λεπτά, πέσει 50 φορές πάνω στο τσιμέντο και εκτεθεί σε θερμοκρασίες από 60 βαθμούς Κελσίου έως -20 βαθμούς Κελσίου.

Εμφανισιακά θυμίζει κλασσικό αναδιπλούμενο κλειδί με τηλεχειρισμό. Ωστόσο για να είναι απόλυτα αδιάβροχο, είναι μόνιμα στεγανοποιημένο με συγκόλληση μέσω τριβής των δύο πλαστικών τμημάτων του.

Το εσωτερικό του κλειδιού είναι προσεκτικά σχεδιασμένο για να αντέχει τη συνήθη καταπόνηση στους χώρους εργασίας, ενώ είναι εφοδιασμένο με επαναφορτιζόμενη μπαταρία η οποία φορτίζεται όποτε το κλειδί τοποθετείται στην ανάφλεξη. Με τον τρόπο αυτό δεν αποφορτίζεται ποτέ.

Οι μηχανικοί δοκίμασαν επίσης το κλειδί σε ό,τι αφορά την αντοχή στη σκόνη, σε διαβρωτικά υλικά, σε προσομοίωση τσέπης, καθώς και την αντοχή των μπουτόν.


Πηγή: gocar.gr


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια