Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Απάντηση στον δήθεν αδικημένο αστυνομικό, Επιστολή αναγνώστη

Αγαπητό bloko στις 09/09/16 δημοσίευσες ανώνυμη καταγγελία για αδικία σε βάρος αστυνομικού αθλητή για τους αγώνες CISM που θα διεξαχθούν στην ΠΓΔΜ από
19/09 -25/09/ και δεν θα μετάσχει της ομάδος.
Ο συγκεκριμένος αθλητής την τελευταία πενταετία κέρδισε μόλις ένα αργυρό μετάλλιο σε πανελλήνιο πρωτάθλημα το 2016 ευνοημένος από την κλήρωση.
Μετά το πανελλήνιο πρωτάθλημα η ομοσπονδία πάλης έκανε προκρίσεις στην οποία δεν πήρε μέρος ο πρωταθλητής (ο οποίος θα αγωνιζόταν σε δύο προολυμπιακά τουρνουά) με σκοπό ο νικητής των προκρίσεων να αγωνισθεί στο τρίτο ολυμπιακό τουρνουά της Μογγολίας.
Ο δήθεν «αδικημένος αθλητής» αφού έχασε στον πρώτο αγώνα από έναν αθλητή στην συνέχεια αποχώρησε χωρίς να αγωνισθεί άλλο.
Ο αθλητής που προκρίθηκε για την Μογγολία και είναι επίσης Αστυνομικός, την τελευταία τριετία έχει νικήσει τον «αδικημένο» αθλητή και τις οκτώ φορές που έχουν έρθει αντιμέτωποι με μεγάλη διαφορά.
Συνεπώς η τεχνική επιτροπή που είναι τετραμελής και στην οποία συμμετέχει ο σωματειακός προπονητής του  «αδικημένου» αθλητή δεν είχε δύσκολο έργο και αποφάσισε ομόφωνα να περιλάβει τον αθλητή που πάντα κέρδιζε τον «αδικημένο».
Ο «αδικημένος» αθλητής έκτοτε περιφερόμενος σε πολιτικά γραφεία υπουργών προσπάθησε να μπει στην ομάδα από το παράθυρο και σε άλλη κατηγορία βάρους στην οποία δεν θα αγωνιζόταν άλλος αθλητής.
Ο «αδικημένος» αθλητής δεν έχει κερδίσει ποτέ ούτε πρωτάθλημα Ενόπλων Δυνάμεων και Σωμάτων Ασφαλείας (πρέπει να είναι ο μοναδικός από τους υπηρετούντες στην Υ.Φ.Α.Α.) και θέλει να μετάσχει στο παγκόσμιο πρωτάθλημα.
Στους αγώνες αυτούς η χώρα μας θα πάρει μέρος μόλις με πέντε άνδρες και μία γυναίκα, σε σύνολο 24 κατηγοριών βάρους.
Πως θα φαινόταν σε τόσους πρωταθλητές που δεν επιλέχθηκαν η συμμετοχή του εν λόγω αθλητή;
Θα αναρωτιέστε γιατί τόση σπουδή από τον «αδικημένο» αθλητή για την συμμετοχή και μόνο αφού το αποτέλεσμα είναι για όλους και πολύ περισσότερο για τον ίδιο δεδομένο;
Τον καιρό της κρίσης δυστυχώς πολλές ομοσπονδίες αδυνατώντας να καλύψουν τα έξοδα των αποστολών, έδωσαν το δικαίωμα σε πολλούς μέτριους αθλητές χωρίς να είναι πρωταθλητές και δυστυχώς πολλές φορές ούτε μεταλλιούχοι σε πανελλήνια πρωταθλήματα, να συμμετέχουν σε διεθνείς διοργανώσεις, αν καλύψουν τα έξοδά τους.
Ο «αδικημένος» αθλητής παραπλανώντας διάφορους χορηγούς τους αποσπά χρήματα για προετοιμασίες και  συμμετοχή σε διεθνείς αγώνες που φυσικά τόσα χρόνια που πηγαίνει κάνει τουρισμό και μόνο.
Πριν αρκετά χρόνια και ενώ ήταν 7ος στο πανελλήνιο πρωτάθλημα συμμετείχε και στο παγκόσμιο πρωτάθλημα.
Οι παγκόσμιοι στρατιωτικοί αγώνες όμως δεν προσφέρονται για κάτι ανάλογο και θα ήταν λάθος  του ΑΣΑΕΔ να ακολουθήσει το παράδειγμα των ομοσπονδιών.
Καλό θα ήταν οι αθλητές και πολύ περισσότερο οι ένστολοι αθλητές ακόμα και όταν αισθάνονται αδικημένοι τις απαντήσεις τους να τις δίνουν μέσα στους αγωνιστικούς χώρους και όχι κάνοντας δημόσιες σχέσεις και λέγοντας ψέματα.
.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια