Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

“Εξάρθρωση γαλάζιας φράξιας” στο ΥΠΕΘΑ! Ποιον απομάκρυνε ο ΥΕΘΑ Πάνος Καμμένος

Αρκετές φορές γράψαμε εδώ στο Militaire.gr ότι η “παρουσία” της ΝΔ στους διαδρόμους του  ΥΠΕΘΑ ήταν και είναι πολύ έντονη. Οι διάδρομοι ως
γνωστόν παίζουν μεγάλο ρόλο στο ΥΠΕΘΑ όλα τα χρόνια της μεταπολίτευσης! Ανάλογα με το χρώμα της κυβέρνησης “χρωματίζονταν” κι αυτοί…
Και στην πρώτη και στη δεύτερη κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ στο ΥΠΕΘΑ πάντως δεν έγινε αισθητή καμία αλλαγή σε σημείο που πολλοί να αποδίδουν την διατήρηση της  “γαλάζιας ισχύος”  στο πολιτικό παρελθόν του ΥΕΘΑ Πάνου Καμμένου. Το γνωστό, “ το αίμα νερό δεν γίνεται” ακούστηκε αρκετές φορές τους τελευταίους μήνες μετά από επιλογές προσώπων που δεν μπορούσαν παρά να συνδεθούν με τη ΝΔ. Ακόμη και στα λεγόμενα “κοινωνικά αιτήματα” υπήρχε η αίσθηση “υπεροχής” της αξιωματικής αντιπολίτευσης.
Ο Καμμένος τους τελευταίους μήνες είχε αρχίσει να ενοχλείται πολύ από τα σχόλια και τα παράπονα που άκουγε γύρω του. Η ενόχλησή του έχει να κάνει και με τις αλλαγές που σκέφτεται να κάνει στον στενό πυρήνα του επιτελείου του, όπως έχει γράψει το Militaire.gr.
Διερευνώντας τη βάση των φημών που κυκλοφορούσαν έφθασε στην …εξάρθρωση της “γαλάζιας γιάφκας” εντός του ΥΠΕΘΑ!
Στα γραφεία που παλαιότερα στεγάζονταν οι Υφυπουργοί Εθνικής Άμυνας, “ξετρύπωσε” δημόσιο υπάλληλο, αποσπασμένο από το υπουργείο Εργασίας και με θητεία παλαιότερα στο γραφείο του βουλευτή της ΝΔ Μάκη Βορίδη! Με προσόντα δημοσίου υπαλλήλου δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, ο εν λόγω υπάλληλος είχε γραμματείς, αυτοκίνητο για τις μετακινήσεις του και όπως λένε οι πληροφορίες, είχε επαφές με τους Κλάδους Προσωπικού των Επιτελείων και χρησιμοποιούσε και τα θέρετρα των ΕΔ για να παραθερίζει!!
Πως βρέθηκε στο ΥΠΕΘΑ; Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι την ευθύνη ανέλαβε συνεργάτης του Καμμένου, ο οποίος έδωσε εντολή για άμεση αποχώρησή του από το ΥΠΕΘΑ, όπως κι έγινε.
Η …εξάρθρωση της “γαλάζιας φράξιας” πάντως συνεχίζεται…


militaire.gr
.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια