Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Προς αστυνομία Λάρισας... εμπιστευτικό, Αλλοπρόσαλλες ασυναρτησίες

Αδυνατούμε ως συντακτική ομάδα του bloko.gr να κατανοήσουμε το πνεύμα και την αντίληψη σας σχετικά με την ωφέλιμη επικοινωνιακή διαχείριση ενός θέματος.

Για να γίνουμε πιο συγκεκριμένοι. Κάνατε ως εντεταλμένη αστυνομική αρχή παρουσίαση για το κύκλωμα που έβαζε με drone κινητά και ναρκωτικά στις φυλακές. Ε και; Μήπως δεν θα ξαναμπούν; Εκτός και αν είστε τόσο σίγουροι, ότι με τις συλλήψεις που κάνατε, θα τερματιστεί ως αλυσιτελές πλέον το επαχθές  εμπόριο του λευκού θανάτου.

Την ίδια ώρα, αγνοήσατε επιδεικτικά μια υπόθεση που από χθες  απασχολεί το πανελλήνιο. Δεν ζήτησε και φανταζόμαστε ούτε θα απαιτούσε κάποιος από εσάς, να διασύρετε ένα πλασματάκι  που κατακρεουργήθηκε ψυχικά και σωματικά από όψεις θηρίων. Θα περιμέναμε όμως για κοινωφελείς λόγους να βάζατε δίπλα σας ένα παιδοψυχολόγο, ο οποίος θα έκανε ακτινογραφία της ανατριχιαστικής υπόθεσης και να απευθύνει παραινέσεις σε παιδιά και γονείς για το τι θα πρέπει να προσέχουν.

Εσείς, αντί αυτού, επιλέξατε κοντόθωρα και στενόμυαλα, εθελοτυφλώντας για την ουσία του κοινωνικού έργου, αξίας και ενδιαφέροντος, να μας πείτε για το drone και τα ναρκωτικά στις φυλακές. Μπράβο σας. Ανακαλύψατε την Αμερική και πριν από αυτήν  την πυρίτιδα.  Αλλιώς, απορία ψάλτου βηξ.
.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια