Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Οι μεταθέσεις στην ΕΛ.ΑΣ. και τα ... καφέ της Ακρόπολης

Από 45-50 θέσεις στις συμπληρωματικές μεταθέσεις η Θεσσαλονίκη έπεσε στις 20, και μάλιστα λέει χάρη μας έκαναν! Αυτό είναι ένα πρώτο δείγμα της αντιμετώπισης που
θα έχει η πόλη μας σε κάθε επίπεδο, Υπηρεσιακό ή Συνδικαλιστικό.Κάποιοι τάχα "Θεσσαλονικείς" διπλόμισθοι συνδικαλιστές, που τους αρέσει να πίνουν καφέδες καθημερινά στην Αθήνα ποστάροντάς μας τι καλά περνάνε που δεν δουλεύουν, ανακάλυψαν ότι είναι "προβληματισμένοι".

Δεν είναι όπως προβληματισμένοι γιατί η πόλη των 13 hot spot ενισχύθηκε μόνο με 20 Αστυνομικούς, είναι προβληματισμένοι γιατί εκλέγονται από αυτούς που δεν ασχολήθηκαν να ενισχύσουν!
Αλλά αν δεν δουλεύεις, πως να καταλάβεις την έλλειψη δύναμης,..... στα καφέ της Ακρόπολης;
Υπάρχει όμως και ένας άλλος Συνδικαλισμός στη πόλη, αυτοί που εργάζονται κανονικά, αγαπάνε τον συνάδελφο και προσπαθούν με τον βοηθήσουν όσο μπορούν, χωρίς τυμπανοκρουσίες και παχιά λόγια!
Κρίμα που ο Αστυνομικός πληθυσμός της πόλης μας συρρικνώνεται συνεχώς, ενώ οι ανάγκες αυξάνονται κατακόρυφα και κρίμα για τα παιδιά που έχουν επί χρόνια εγκλωβιστεί στην Αθήνα και η απόγνωση τους μεγαλώνει συνεχώς...


η εικόνα προφίλ του Γιώργος ΔεληγιώργηςΓιώργος Δεληγιώργης,
Ανεξάρτητο μέλος Δ.Σ. Ένωσης Θεσσαλονίκης, Αντιπρόσωπος ΠΟΑΣΥ
Επικεφαλής Σ.Α.Σ. Βορείου Ελλάδος
.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια