Αλλού υπάρχουν κενές θέσεις και γίνονται αλλού μεταθέσεις καθ' υπέρβαση, Επιστολή αστυνομικού

Το θέμα με τις μεταθέσεις των αστυνομικών συνοδών σκύλων δεν λέει να κατασιγάσει, καθώς οι πληροφορίες μας εξακολουθούν να επιμένουν ότι υπήρξε
σθεναρή κυβερνητική παρέμβαση προκειμένου να βολευτούν με κριτήρια εντοπιότητας και νεποτισμού κάποιοι από τους υποψήφιους που απέκτησαν αδικαιολόγητο προβάδισμα.

Παραθέτουμε νέα επιστολή αστυνομικού 

ΑΓΑΠΗΤΟ bloko ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ Ή ΠΑΡΩΔΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΜΕΤΑΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΣΥΝΟΔΩΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΣΚΥΛΩΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ. ΖΗΤΑΜΕ ΤΗΝ ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΣΑΣ..

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΞΑΝΑΘΙΞΑΤΕ ΣΧΕΤΙΚΟ ΘΕΜΑ ΜΕ ΣΥΝΟΔΟ ΤΗΣ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ.

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΕΝΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΑΝΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΟΙ ΣΥΝΟΔΟΙ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΝΤΕ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΡΧΗΓΕΙΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΕΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟ ΟΤΑΝ ΑΠΟΡΡΙΠΤΕΙ ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΜΕΤΑΘΕΣΕΩΝ  ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΘΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΚΑΛΥΠΤΟΝΤΑΙ ΜΕ ΜΕΤΑΘΕΣΕΙΣ ΚΑΘ ΥΠΕΡΒΑΣΗ ΑΠΟ ΣΥΝΟΔΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΤΕΧΟΥΝ Ή ΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΔΙΠΛΗ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΗΤΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΕΘΟΔΕΥΜΕΝΗ ΔΡΟΜΟΛΟΓΗΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΕΘΟΥΝ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ.ΟΤΑΝ ΤΟ ΑΡΧΗΓΕΙΟ ΑΡΝΗΤΕ ΠΕΙΣΜΑΤΙΚΑ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΑΥΤΕΣ ΣΕ ΑΛΛΟΥΣ?

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΘΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΚΑΛΥΠΤΟΝΤΑΙ ΜΕ ΜΥΣΤΙΚΑ ΕΙΣΗΓΗΤΙΚΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΡΟΞΥΡΗΞΟΥΝ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΣΧΕΤΙΚΗ ΔΙΑΤΑΓΗ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΑΙΤΗΘΟΥΝ ΟΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΟΙ ΟΠΩΣ ΕΓΙΝΕ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΟΥ ΔΟΜΟΚΟΥ.Γ ΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ?

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΘΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΚΑΛΥΦΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΑΜΕΣΩΣ ΑΔΕΙΑΣΑΝ ΜΕΝΟΝΤΑΣ ΚΕΝΕΣ ΓΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΟΤΑΝ  ΤΟ ΑΡΧΗΓΕΙΟ ΑΠΟΡΡΙΠΤΕΙ ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ.

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΑΠΑΝΤΩΝΤΑΙ ΑΜΕΣΩΣ ΑΛΛΕΣ  ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΗΘΗΚΑΝ ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΓΙΝΑΝ ΠΟΤΕ Ή ΕΓΙΝΑΝ ΠΡΟΦΟΡΙΚΑ.ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ?
ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΑΙΤΙΟΛΟΓΙΑ ..ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΟΥ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΟΣ..ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΕΤΣΙ?

ΟΜΩΣ ΜΑΖΕΥΤΗΚΑΝ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΑΝΤΙΦΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΚΑΛΟΥΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΟΥΜΕ  ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΟΥΜΕ ΟΤΙ ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ.
ΜΗΠΩΣ Ή ΜΟΡΙΟΔΟΤΗΣΗ ΚΑΙ ΜΗΠΩΣ ΤΑ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ ΚΡΗΤΗΡΙΑ ΔΕΝ ΙΣΧΥΟΥΝ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΕΝΩ ΓΙΑ ΑΛΛΟΥΣ ΙΣΧΥΟΥΝ?ΕΧΟΥΝ ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΑΝΤΙΜΕΤΟΠΗΣΗ ΣΤΗΝ ΕΞΕΤΑΣΗ ΤΩΝ ΑΙΤΗΜΑΤΩΝ ΤΟΥΣ.
ΜΠΟΡΕΙ ΤΟ Π.Δ. 100/03  ΚΑΙ ΤΟ Π.Δ. 500/89  ΓΙΑ ΝΑ ΒΟΛΕΥΟΝΤΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ,ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΙΠΕΣ ΑΛΛΑ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΕΙΝΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΟ.
ΤΟΣΕΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΕΧΟΥΝ ΚΕΡΔΗΘΕΙ ΣΤΑ ΔΟΙΗΚΗΤΙΚΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ..ΔΕΝ ΛΑΜΒΑΝΕΙ ΓΝΩΣΗ ΤΟ ΑΡΧΗΓΕΙΟ?ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙ ΤΑ ΚΕΝΑ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝΤΕ  ΑΠΟ ΤΕΤΟΙΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ?

ΜΗΠΩΣ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΟΡΙΣΤΟΥΝ ΚΑΙ ΜΟΡΙΟΔΟΤΗΘΟΥΝ ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ ΑΝΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ?
ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΗΝ ΕΝ ΛΟΓΟ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΝΑ ΤΕΘΟΥΝ ΥΠΟΨΗ ΤΟΥ Κ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ Κ ΑΡΧΗΓΟΥ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΑΝΑΜΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΛΥΘΕΙ  ΚΑΘΕ ΑΔΙΚΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙ Ή ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΑΥΤΗ ΜΕ ΔΙΑΦΑΝΙΑ ΚΑΙ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΤΗΤΑ.
ΟΣΟΙ ΕΝΟΧΛΗΘΟΥΝ ΑΠΟ ΤΑ ΑΝΩΤΕΡΩ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΤΟ ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΚΑΙ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΠΡΟΑΣΠΙΖΕΤΕ Ο ΝΟΜΟΣ..ΟΧΙ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ...ΕΞΟΥ ΚΑΙ Ο ΕΚΝΕΥΡΙΣΜΟΣ ΤΟΥΣ...
.