Θεομηνία και εικόνες βιβλικής καταστροφής στην Καλαμάτα από την κακοκαιρία - Μια γυναίκα νεκρή

 - Τα τοπικά μέσα της Καλαμάτας μεταδίδουν πως ένας άνθρωπος έχασε τη ζωή του εξαιτίας των πλημμυρών
- Πρόκειται για
γυναίκα με κινητικά προβλήματα για την ώρα ο θάνατός της δεν επιβεβαιώνεται από την Πυροσβεστική, η οποία τη θεωρεί αγνοούμενη
- Σφοδρότατο κύμα κακοκαιρίας σαρώνει την Πελοπόνησσο
- Σχεδόν 400 κλήσεις στην Πυροσβεστική το βράδυ για απάντληση υδάτων
- Συγκλονιστικές εικόνες από τις καταστροφές στις περιοχές όπου χτύπησε η κακοκαιρία


Εικόνες βιβλικής καταστροφής στην Καλαμάτα από το σφοδρότατο κύμα κακοκαιρίας που πλήττει εδώ και ώρες σχεδόν όλη την Ελλάδα. Οι πληροφορίες από τα τοπικά μέσα ενημέρωσης κάνουν λόγο για έναν νεκρό. Σύμφωνα με την Πυροσβετική, ο θάνατος δεν επιβεβαιώνεται για την ώρα. Ωστόσο, πηγές της Πυροσβεστικής κάνουν λόγο για μια γυναίκα με κινητικά προβλήματα που θεωρείται αγνοούμενη.

Την τραγική είδηση επιβεβαίωσε η Πυροσβεστική, την ώρα που άλλη μια γυναίκα αγνοείται, στη Νέα Μηχανιώνα Θεσσαλονίκης.

Στη Νέα Μηχανιώνα, η Πυροσβεστική ενημερώθηκε από τον σύζυγο μιας νεαρής γυναίκας πως εκείνη δεν απαντά στις κλήσεις του. Εντοπίστηκε το αυτοκίνητο αλλά όχι εκείνη.


Η ολονύχτια δυνατή βροχή στην Καλαμάτα έχει προκαλέσει σημαντικές ζημιές. Οι εικόνες είναι συγκλονιστικές. Αυτοκίνητα έχουν παρασυρθεί από τα ορμητικά νερά, άνθρωποι έχουν εγκλωβιστεί στα αυτοκίνητά τους, δρόμοι και σπίτια έχουν πλημμυρίσει και η Πυροσβεστική δεν προλαβαίνει να δέχεται κλήσεις για απάντληση υδάτων και απεγκλωβισμούς. Σύμφωνα με ενημέρωση της Πυροσβεστικής, κατά τη διάρκεια της νύχτας, έγιναν 170 κλήσεις για αντλήσεις υδάτων στην πόλη της Καλαμάτας, 30 κλήσεις για αντλήσεις υδάτων στη Σπάρτη, 15 στην ευρύτερη περιοχή του Μελιγαλά και 11 στην Κυπαρισσία.

οι
φωτογραφίες από το facebook κατοίκου της Καλαμάτας
 

 Και από το σάιτ ΘΑΡΡΟΣ

Φονική κακοκαιρία - Δυο γυναίκες αγνοούνται - Εικόνες βιβλικής καταστροφής σε Καλαμάτα και Νέα Μηχανιώνα
.