Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Σκάστε πια .... υποκριτές...

Βουτήξτε επιτέλους τη γλώσσα ή τα δάκτυλά σας στο μυαλό σας πριν αρχίσετε να μιλάτε ή να γράφετε με τα πληκτρολόγια σας!

Ο
βιασμός από όποιους και να γίνεται σε όποιους και να γίνεται  έχει την ίδια βαρύτητα. Είναι ένα έγκλημα κατά  ανθρώπων και πρέπει να τιμωρείται σκληρά.

Ομως με αφορμή τον βιασμό του ανηλίκου από συνομηλίκους του στο κέντρο κράτησης της Μόριας, η υποκρισία των ακραίων και των ολιγόμυαλων περισσεύει!

    «Έτσι είναι όλοι τους» λέει ο ένας, «το έχουν στο αίμα τους» γράφει ο άλλος! Και σκορπίζουν το μίσος τους, την αμάθεια τους και την ασχετοσύνη τους στην κοινωνία!

Λες και δεν είχαμε εδώ σε εμάς στη Λέσβο πρόσφατο τον βιασμό  των δυο ανηλίκων κοριτσιών από τον πατέρα τους. Έλληνας, ελληναράς και πρώην στρατιωτικός ο πατέρας!

Λες και δεν είχαμε πρόσφατα, εδώ στην Ελλάδα την υπόθεση του μικρού Βαγγέλη Γιακουμάκη...  Από τους συμμαθητές του, που τον οδήγησαν στην αυτοκτονία!

Σκάστε πια σκατόψυχοι και υποκριτές!

Ούτε όλοι ο Λέσβιοι είναι βιαστές γιατί ένας Λέσβιος βίαζε τα παιδιά του, ούτε καμιά φυλή του κόσμου έχει «ροπή» προς τον βιασμό.

Βουτήξτε επιτέλους τη γλώσσα ή τα δάκτυλά σας στο μυαλό σας πριν αρχίσετε να μιλάτε ή να γράφετε με τα πληκτρολόγια σας!



mplokia.gr, left.gr
.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια