Τι αποκαλύπτει το περπάτημα μιας γυναίκας για τον … οργασμό της!

Μια ομάδα Βέλγων ερευνητών πιστεύουν ότι η έρευνα έχει ήδη αποδείξει τη σχέση μεταξύ κολπικού οργασμού και καλύτερης ψυχικής υγείας. Αναρωτήθηκαν, όμως, αν θα μπορούσε κανείς να καθορίσει αν μια γυναίκα έχει κολπικό οργασμό απλά παρατηρώντας την καθημερινή κίνηση του σώματος. Συγκεκριμένα, το περπάτημα.

Επιστήμονες από το καθολικό Πανεπιστήμιο του Λούβεν στο Βέλγιο ρώτησαν ένα μεγάλο δείγμα υγιών γυναικών, τι είδους οργασμό έχουν.

Στη συνέχεια βιντεοσκόπησαν τον τρόπο που περπατούσε η κάθε γυναίκα που συμμετείχε στην έρευνα. Μετά τα βίντεο τα πρόβαλλαν σε μια ομάδα από ψυχολόγους και σεξολόγους, οι οποίοι φυσικά και δεν γνώριζαν τι είχε απαντήσει η κάθε γυναίκα.

Το αποτέλεσμα εξέπληξε ευχάριστα τους ειδικούς αφού οι απαντήσεις τους ήταν ίδιες με εκείνες που έδωσαν οι γυναίκες που συμμετείχαν στην έρευνα.

Πως έγινε αυτό; Οι ειδικοί ανακάλυψαν με σχετική ευκολία, το είδος του οργασμού, από τον τρόπο που περπατούσαν και όπως εξήγησαν αργότερα, αυτό φαίνεται από το χαλάρωμα συγκεκριμένων μυών του σώματος καθ’ όλη τη διάρκεια της βάδισης των γυναικών.

«Η ανάλυσή μας έδειξε πως η μεγαλύτερη περιστροφή της λεκάνης και των σπονδύλων όταν περπατούν, καθώς και το μεγαλύτερο μήκος του δρασκελισμού είναι χαρακτηριστικά των γυναικών που έχουν κολπικό οργασμό», ανέφεραν οι επιστήμονες.

Συνήθως στο βάδισμά τους διακρίνει κανείς περισσότερη «ρευστότητα», ενέργεια, αισθησιασμό ή ελευθερία, τόνισε ο επικεφαλής της έρευνας.


Πηγή: psychcentral.com, iatropedia.gr