Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Έκτακτη συνάντηση του Δ.Σ. της Ένωσης Νοτιανατολικής με τον Ταξίαρχο Πέτρο Γραμμένο

Έκτακτη συνάντηση με τον Ταξίαρχο της Διεύθυνσης Αστυνομίας Νοτιοανατολικής Αττικής, Πέτρο Γραμμένο, πραγματοποίησε το προεδρείο της Ένωσης Νοτιοανατολικής Αττικής

Διαβάστε την ανακοίνωση της Ένωσης:

Την 21/09/2016 και ώρα 13:00 μετά από αίτημα της Ένωσης μας , πραγματοποιήθηκε έκτακτη συνάντηση με τον Ταξίαρχο της Διεύθυνσης Αστυνομίας Νοτιανατολικής Αττικής κ. Πέτρο ΓΡΑΜΜΕΝΟ.
Η Ένωση μας αιτήθηκε την συνάντηση διότι η κατάσταση στα Αστυνομικά Τμήματα έχει φτάσει στο απροχώρητο και πλέον έχει εξαντληθεί κάθε ψυχικό απόθεμα των συναδέλφων που υπηρετούν σε αυτά.
Παρόλο ότι μειώθηκε το προσωπικό αισθητά με τις τελευταίες μεταθέσεις , τα καθημερινά μέτρα τάξης προς ενίσχυση άλλων Διευθύνσεων αντί να μειώνονται αυξάνονται.
 
Επιπλέον , τονίσαμε ότι οι Υπηρεσίες της Νοτιανατολικής το τελευταίο χρονικό διάστημα έχουν επωμιστεί την ευθύνη της φύλαξης των κέντρων φιλοξενίας Ελληνικού και Λαυρίου αλλά και σημαντικού αριθμού στόχων πολιτικών Αρχηγών και μελών κομμάτων.
Ο Ταξίαρχος δεσμεύτηκε ότι θα υποβάλλει άμεσα έγγραφο προς τους Διοικητές των Αστυνομικών Τμημάτων προκειμένου να του γνωστοποιηθεί ο αριθμός των οφειλόμενων Ημερήσιων Αναπαύσεων έτσι ώστε να προβεί στις δικές του ενέργειες αναφέροντας τις ελλείψεις και τα προβλήματα στην Γ.Α.Δ.Α.
 
Η Ένωση μας καλεί τους συναδέλφους των οποίων παραβιάζονται τα δικαιώματα τους σύμφωνα με το σχετικό Π.Δ. (ωράριο εργασίας) , να αποταθούν άμεσα στα γραφεία μας προκειμένου να προβούμε σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες μέσω του Νομικού μας Συμβούλου.
Για το Δ.Σ.
      -O-                                                                                     -O-
Πρόεδρος                                                                Γεν. Γραμματέας
ΚΑΛΛΙΑΚΜΑΝΗΣ Γεώργιος                        ΚΑΚΑΒΑΣ Μαρίνος


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια