Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Παντελονάτος αρχηγός παραιτήθηκε, Επιστολή αναγνώστη

Στα μηνύματα του bloko.gr στο facebook λάβαμε την ακόλουθη επιστολή. 

ΠΑΝΤΕΛΟΝΑΤΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ...!!!
Αγαπητέ φίλε Γιάννη,
Λυπήθηκα πάρα πολύ με την παραίτησή σου, πλην όμως, έδειξες με την πράξη σου αυτή, από το αξίωμα σου, ως Αρχηγός του Πυροσβεστικού Σώματος, ηθική ανδρεία και παλικαριά….!!!!
Είσαι ο μοναδικός Ανώτατος λειτουργός, εκτός ολίγων εξαιρέσεων, που έπραξε ηθικά το καθήκον του. Ειδικά στο Πυροσβεστικό Σώμα, μέχρι σήμερα, και όσα χρόνια θυμάμαι ως Αξιωματικός του Πυροσβεστικού Σώματος, δεν το έπραξε ουδείς… 
Για το λόγο αυτό, να γνωρίζεις ότι έγραψες ιστορία, και είσαι ένας Αρκάς παλικάρι….!!!!
Δεν έγραψες τους λόγους που παραιτήθηκες, αλλά όμως είναι γνωστοί….. Δεν υπέκυψες στις εντολές, προκειμένου να βλάψεις το Πυροσβεστικό Σώμα και τους υπαλλήλους του. 
Συγχαρητήρια για αυτό……!!!!!!!!!!!!
Θα ήθελαν πολλοί να σου μοιάσουν, αλλά δεν είχαν «τα κότσια» και  το κουράγιο, διότι η καρέκλα του Αρχηγού ήταν γλυκιά, και εξ αυτού του λόγου, ενέδιδαν στα πάντα, γι΄ αυτό και το Πυροσβεστικό Σώμα, έχει οδηγηθεί εδώ που έχει οδηγηθεί.  
Γιάννη μου, το επαναλαμβάνω, ότι «έγραψες ιστορία» με την πράξη σου αυτή, το οποίο ουδείς μας είχε συνηθίσει να το πράττει μέχρι σήμερα, και παρά τα χαμόγελα της «παράγκας», των «διαπλεκόμενων», των «άμοιρων», των «άκαπνων», του «συστήματος» που διοικεί το Πυροσβεστικό Σώμα τόσα χρόνια, εσύ επέλεξες το υπέρτατο ηθικό χρέος, και βεβαίως, η προαναφερόμενη «παράγκα» έμεινε «να αλωνίζει». Η «παράγκα» αυτή, σε «πολέμησε» άσχημα και «εξουσιάζει» και «διοικεί» το Πυροσβεστικό Σώμα, εδώ και δεκαετίες. 
Ας προσέξουν οι σημερινοί κυβερνώντες, τί θα πράξουν σε σχέση με αυτό, γιατί το ίδιο ισχύει και εξακολουθεί να κάνει κουμάντο σε όλη τη δημόσια διοίκηση αντίστοιχα. Ο κύριος Υπουργός και ο κ. Γενικός Γραμματέας, στο κομμάτι της ευθύνης τους, και για το Πυροσβεστικό Σώμα, ας κοιτάξουν να το «εξαλείψουν», όχι βεβαίως ότι και οι προηγούμενες Κυβερνήσεις, δεν ήταν παραπληροφορημένες και αποδέχονταν το εν λόγω «σύστημα» το οποίο έκανε κουμάντο και κάνει ακόμη, διότι τη λειτουργία τους την είχαν αναδείξει σε επιστήμη, και επισκέπτονταν και παραπλανούσαν τους πάντες και τα πάντα. Αυτοί, δεν έχουν «ιδεολογία, υπόσταση, αρχές και αξίες», και το μόνο που επιδιώκουν είναι να κάνουνε «κουμάντο» στο Πυροσβεστικό Σώμα, χωρίς να εργάζονται και να προσφέρουν τίποτα. Το μόνο που επιδιώκουν είναι διοικητικές θέσεις για να «διαφεντεύουν» το προσωπικό και να «Αρχηγεύουν». 
Ας υπάρξει επιτέλους, τέλος, στους «απατεώνες» του Πυροσβεστικού Σώματος.
Στις Υπηρεσίες που οι υπάλληλοι τους είναι ένστολοι, οφείλει η Πολιτεία, να αξιολογεί επιτέλους, με αντικειμενικά κριτήρια τους Ηγέτες τους, και όχι με κομματικά ή φιλικά ή ευκαιριακά, για να λειτουργεί τουλάχιστον ο τομέας αυτός της Δημόσιας Διοίκησης, για το συμφέρον της πατρίδας και του ελληνικού λαού.
Κύριε Τόσκα, δεν «ξύπνησαν» οι προηγούμενοι, «ξυπνήστε» εσείς επιτέλους…!!
Σας ομιλεί ένας Απόστρατος Αξιωματικός του Πυροσβεστικού Σώματος, ο οποίος έφυγε με Αίτησή του, εκλεγμένος συνδικαλιστής στην Ομοσπονδία του Σώματος επί 20 συνεχόμενα έτη.
Είμαι στη διάθεσή σας, για οποιεσδήποτε περαιτέρω αναλύσεις και εξηγήσεις.
Ας επιτελέσει επιτέλους κάποιος, το καθήκον του, προς όφελος της πατρίδας.
Συγχαρητήρια φίλε Γιάννη, είσαι ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ…..!!!!

                                                 
 



Γιαννακόπουλος Αθανάσιος
Πύραρχος ε.α
Πολιτευτής Αχαΐας
email: giannakopoulosthanasis@yahoo.gr

https://www.facebook.com/thanasis.giannakopoulos.756


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια