Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Βίντεο-σοκ: Εκτελεστής γαζώνει αυτοκίνητο με Γεωργιανό μαφιόζο

Ένας νεκρός και ένας βαριά τραυματίας ο απολογισμός από τις σκηνές ταινίας που εκτυλίχτηκαν στην Τιφλίδα
Σκηνές από
ταινία διαδραματίστηκαν στην πρωτεύουσα της Γεωργίας Τιφλίδα όταν ένας εκτελεστής άνοιξε πυρ στο τζιπ στο οποίο επέβαινε ένας Γεωργιανος μαφιόζος.

Στο βίντεο από τις κάμερες ασφαλείας φαίνεται ένας άνδρας που έχει μια μπλούζα στο κεφάλι του προκειμένου να μην φαίνονται τα χαρακτηριστικά του προσώπου του να πλησιάζει το τζιπ μέσα στο οποίο βρίσκονταν ο 37χρονς Σόσο Ντζοκάτζε και ο 34χρονος δικηγόρος του Ζακάρια Τσιμπουκασβίλι.

Footage captured the terrifying moment a mob boss was killed by a hitman who opened fire on his car in daylight

Ο άνδρας αφού πλευρίζει το τζιπ ξαφνικά ανοίγει πυρ με τον οδηγό του οχήματος να προσπαθεί να πατήσει γκάζι για να ξεφύγει. Αντί, όμως, να συμβεί αυτό, το τζιπ πέφτει με δύναμη πάνω σε ένα άλλο αυτοκίνητο και ακινητοποιείται. Η εξέλιξη αυτή δίνει τη δυνατότητα στον εκτελεστή να περάσει και από την άλλη πλευρά του αυτοκινήτου ενώ αδειάζει το όπλο του πάνω στο τζιπ σπάζοντας τα παράθυρά του.

The footage shows a hitman approaching mafia boss Soso Djokhadze, 37, and his lawyer, Zakariya Chibukhashvili, 34, who are in a car

Όταν ο εκτελεστής φεύγει από το σημείο έχοντας αδειάσει όλες του τις σφαίρες, ο Ντζοκάτζε είναι πλέον νεκρός και ο Τσιμπουκασβίλι είναι βαρύτατα τραυματισμένος. Ο 34χρονος δικηγόρος νοσηλεύεται πλέον σε κρίσιμη κατάσταση σε νοσοκομείο της Τιφλίδας.

The driver tries to speed away but apparently panics and crashes into another car. The hitman is said to have fled only when he ran out of bullets

Όπως έγινε γνωστό λίγη ώρα αργότερα η αστυνομία συνέλαβε τον Μπάντρι Νατομπάτζε ως δράστη του φονικού καθώς στην κατοχή του βρέθηκε και το όπλο που άδειασε στο τζιπ.





ΘΕΜΑ
.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια