Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Κόβουν τις άδειες των αποδεσμευμένων από στόχους πολυτελείας, Πως και που θα κατανεμηθούν;

Με ένα σχέδιο εκ περιτροπής αποδεσμεύσεων από στόχους πολυτελείας και τμηματικής διάθεσης τους σε διάφορες υπηρεσίες, επιχειρεί σύμφωνα με πληροφορίες του bloko.gr η ΕΛ.ΑΣ. να επιτύχει δύο δομικούς για την περίσταση στόχους.

Ο πρώτος είναι η κάμψη μιας μαζικής αντίδρασης και άσκησης στιβαρής πίεσης που θα οδηγούσε πιθανώς εκ νέου σε ανατροπή της απόφασης και ο δεύτερος, η τμηματική τοποθέτηση και χρήση των αποδεσμευμένων δυνάμεων σε υπηρεσίες με απόδοση της μέγιστης ωφέλιμης απόδοσης. Και πως θα γίνουν όλα αυτά;

Καταρχήν με την αποδόμηση της αντίδρασης, καθώς επιλέχθηκε ένα μοντέλο τμηματικής απόσυρσης αστυνομικών, με την πρώτη φουρνιά να προέρχεται από 30 στόχους μεταξύ όλων όσοι προστατεύονται από 700 και θα τους χάσουν. Έτσι, και απ' ότι φαίνεται, μια πρώτου είδους σπασμωδική αντίδραση και φωνές "αντιρρησίας" από στόχους πολυτελείας που είδαν το περιβάλλον τους ν' αποψιλώνεται από αστυνομικούς γλάστρες, "πνίγηκε" με κατάλληλους επικοινωνιακούς χειρισμούς στη γέννηση της.

Κατά δεύτερο λόγο, δόθηκε διαταγή να κοπούν όλες οι αιτήσεις για άδειες των αποδεσμευμένων αστυνομικών πλην εκείνων που είχαν προγραμματιστεί, ενώ ζητήθηκε από τις υγειονομικές επιτροπές να χορηγούν αναρρωτικές μόνο όταν υπάρχουν βάσιμοι λόγοι υγείας.

Όπως αποφαίνονται στο bloko.gr αξιωματικοί με πρόσβαση στα δεδομένα των αστυνομικών συνοδών ... πολυτελείας, υπάρχουν μεταξύ τους πολλοί με μόλις 5 χρόνια θητεία στην αστυνομία ως αστυφύλακες. Αυτοί θα εκπαιδευτούν και θα κληθούν να στελεχώσουν υπηρεσίες πρώτης αιχμής όπως μεταξύ άλλων οι ΟΠΚΕ. 

Στο ερώτημα του bloko.gr πως είναι πολύ πιθανό ν' αποτελούν εξαιτίας αυτής καθαυτής της προτεραίας κατάστασης ένα "λούμπεν παρασιτικό κεφάλαιο", η απάντηση ήταν πως θα ενταχθούν σε υπηρεσίες με δυναμικό στελεχιακό δυναμικό, οπότε θα παρασυρθούν αναγκαστικά κι εκ των πραγμάτων από τους υπόλοιπους.

Όπως φαίνεται και αναγκαζόμαστε να το ομολογήσουμε, για πρώτη φορά πολιτική και αστυνομική ηγεσία, δείχνουν να εννοούν αυτό που εξαγγέλλουν.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια