Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Δύο νέες συλλήψεις για το τεμαχισμένο πτώμα στο Αιγάλεω

Συνελήφθησαν άλλοι δύο αλλοδαποί δράστες, ένας άντρας και μία γυναίκα, ηλικίας 37 ετών αμφότεροι, που είχαν διαφύγει, για τη δολοφονία του 84χρονου, η σορός του οποίου βρέθηκε τεμαχισμένη και απανθρακωμένη το Σεπτέμβριο του 2014 δίπλα σε κάδο απορριμμάτων στο Αιγάλεω.
Σε βάρος τους, είχαν εκδοθεί από τις Ελληνικές Αρχές διεθνή εντάλματα σύλληψης, δυνάμει των οποίων οι ανωτέρω συνελήφθησαν στην Ρουμανία.
Ο 37χρονος βρίσκεται ήδη έγκλειστος σε κατάστημα κράτησης της χώρας μας, κατόπιν σχετικού αιτήματος έκδοσής του ενώ για την έτερη δράστιδα αναμένεται η έκδοση της.
Για τη δολοφονία του 84χρονου είχε συλληφθεί και μία 44χρονη σε βάρος της οποίας είχε εκδοθεί ένταλμα σύλληψης.
Ο 84χρονος ήταν ιδιοκτήτης τριώροφου οικήματος στο Αιγάλεω, στο οποίο διέμενε ό ίδιος και διαμερίσματα του οποίου είχε παραχωρήσει-ενοικιάσει στους δράστες.
Από την έρευνα, εξακριβώθηκε ότι οι κατηγορούμενοι, με κίνητρο τη ληστεία αλλά και προσωπικές διαφορές που είχαν με το θύμα, δολοφόνησαν τον 84χρονο μέσα στο διαμέρισμά του και στη συνέχεια τον τοποθέτησαν σε σακούλες, τις οποίες μετέφεραν και απόθεσαν σε κοντινό σημείο, δίπλα σε κάδο απορριμμάτων.

ethnos.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια