Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Όταν η υπηρεσία φυλλορροεί σε οδηγούς δεν παίρνω για προσωπικό σωφέρ οδηγό διμοιρίας...

"Όταν και οι συγκεντρώσεις χάνουν το νόημα τους"

Υπάρχουν συγκεντρώσεις προσωπικού που γίνονται για να γίνονται,και πόντιοι πιλάτοι να
νίψουν τας χείρας τους ότι απλά τα έλεγαν, και συγκεντρώσεις προσωπικού που είναι ουσιαστικές και έχουν αποτέλεσμα.Κατ αρχήν είναι αγενές να λέμε θα ξεκινήσουμε μία συγκεκριμένη ώρα και να ξεκινάμε τουλάχιστον με 45 λεπτά καθυστέρηση.

Το να απαιτούμε συγκεκριμένο αριθμό ατόμων από κάθε διμοιρία να παρευρεθεί δεν μας κάνει πιο αγαπητούς ούτε φαίνεται η αποδοχή μας από το προσωπικό.Αν ρωτήσεις ολους τους εξερχόμενους από την αίθουσα τι αποκόμισαν θα σου κάνουν μία συγκεκριμένη κίνηση του νεοέλληνα. .
Όταν η υπηρεσία φυλλορροεί σε οδηγούς δεν παίρνω για προσωπικό σωφέρ οδηγό διμοιρίας.
Αυτό σημαίνει ή δεν γνωρίζω το συγκεκριμένο πρόβλημα και το δυσχεραίνω ή ακόμα χειρότερα το γνωρίζω και απλά βάζω τρικλοποδιά σε ένα από τα δύο παιδιά μου. .
Περάσαμε NO BORDER και το υπάρχων προσωπικό όλων των διμοιριών ήταν παρών,
για την ισονομία και μόνο θα έπρεπε και όλα τα γραφεία μας να ήταν ανοιχτά και όχι γραφεία άμεσα συνυφασμένα με την εύρυθμη λειτουργία της διεξαγωγής υπηρεσίας να κατέβαζαν ρολά απόγευμα.Για να καταλάβω υπάρχουν παιδιά και αποπαίδια μέσα στο ίδιο κτίριο;.   Όλες οι εντολές εκτελούνται από όλους ή κάποιοι κάνουν χρήση της συνδικαλιστικής τους ιδιότητας και δεν φέρουν στολή ενώ θα έπρεπε;.;

Τι συμβαίνει άραγε σε ένα συγκεκριμένο γραφείο και 2 από τους πέντε θέλουν να αποχωρήσουν; :Δεν πρέπει να βρούμε την γεννεσιουργή αιτία; :Και αυτό κάτω από το χαλί; :Τα συγχαρητήρια κύριοι στρατηγοί να τα δίνεται σε αυτούς που πραγματικά σας  βγάζουν ασπροπρόσωπους.  .Και όχι πάντα στην κορωνίδα που ενίοτε μπορεί να είναι και ψευδεπίγραφη.. .
Πολλοί μου λένε μη τα γράφεις ετσι,τοσο ωμά κλείσε το στόμα σου και άλλα τέτοια.
Σας το λέω με όλη τη δύναμη της ψυχής μου.  
Δεν είμαι επαγγελματίας συνδικαλιστής,δεν με ενδιαφέρουν οι θέσεις δεν έχω σκοπό το προσωπικό βόλεμα δεν με ενδιαφέρει η επανεκλογή μου.
Από εκεί και πέρα ότι νιώθω και αφουγκράζομαι θα το λέω με το κόστος της δικής μου επωνυμίας.
Παρασκευή όλοι δίνουμε το παρών στην ενστολη διαμαρτυρία στο άγαλμα Βενιζέλου
 για το παρών και το μέλλον μας. .

ΥΓ1. . Πολλοί δελφίνοι έχουν σαν αποτέλεσμα την μη ανακοίνωση του ΕΚΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ακόμη... Μη σπρώχνεται ρε παιδιά όλοι θα πάρετε...Λέτε την Παρασκευή να έχουμε την ανακοίνωση; :Παίρνω το ρίσκο και λέω οποτεδήποτε ανακοινωθεί Παρασκευή θα είναι. 
ΥΓ2. . Καλό χειμώνα σε όλους...

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΕΧΛΙΒΑΝΑΚΗΣ
ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΣ ΠΟΑΣΥ
ΤΑΚΤΙΚΟ ΜΕΛΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΜΕΤΑΘΕΣΕΩΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ Ν.ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
ΜΕΛΟΣ ΑΣΠΑ
.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια