Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Νέα καταγγελία για αδικία σε βάρος αστυνομικού, "Έβαλαν στη θέση του τα δικά τους παιδιά..."

Παρατίθεται το κείμενο της καταγγελίας.

Αγαπητό bloko, θα ήθελα να σας ενημερώσω σχετικά με μία αδικία στο χώρο του αθλητισμού τον ΕΔ-ΣΑ στο άθλημα της Πάλης ενόψει του
παγκοσμίου πρωταθλήματος cism στα Σκόπια.
   Πρόκειται για αθλητή και πρωταθλητή της πάλης ο οποίος αν και κατέκτησε την 2 θέση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ελληνορωμαικής πάλης του τρέχοντος έτους, δεν κλήθηκε στην Εθνική ομάδα ΕΔ-ΣΑ για να συμμετέχει στους αγώνες διότι κάποιοι για ιδίον όφελος τους αποφάσισαν να συμμετέχουν στην θέση του, <<τα δικά τους παιδιά>>.
 Στην συνέχεια  ο αθλητής με σχετική αναφορά του στην Υπηρεσία φυσικής αγωγής της αστυνομίας αιτήθηκε την συμμετοχή του στους αγώνες ως αθλητής με την καλύτερη διάκριση στην κατηγορία του όπως προβλέπεται.
  Προς μεγάλη του έκπληξη, η τεχνική επιτροπή στο άθλημα της πάλης  ΑΣΑΕΔ των ενημέρωσε ότι στη θέση που δικαίως έπρεπε να συμμετέχει, θα αγωνιστεί αθλητής που θα συμμετάσχει και ταυτόχρονα στο άθλημα της Ελευθέρας πάλης , ο οποίος (εντελώς τυχαία;) είναι και αθλητής του συλλόγου του προπονητή της εθνικής ομάδας πάλης Ενόπλων δυνάμεων, και χωρίς διακρίσεις στο άθλημα της Ελληνωρομαικης πάλης.
  Ο προπονητής των ΕΔ-ΣΑ απειλεί ότι αν δεν περάσει το δικό του θα.... παραιτηθεί από προπονητής, <<εκβιάζοντας>> με το επιχείρημα ότι είναι Ολυμπιονίκης (8 ος !!!)   χωρίς καν να παρέχει δικαίωμα πρόκρισης στον αθλητή.
  Περιμένουμε από την πολιτική και φυσική ηγεσία να δείξουν  την ευαισθησία τους σε αυτήν την αδικία.
  Οι καλοθελητές απειλούν τον αθλητή ότι θα τον διώξουν από την υπηρεσία Υπηρεσία φυσικής αγωγής της Αστυνομίας αν επιμείνει στο δίκαιο αίτημα του.

Με εκτίμηση,
Ανώνυμη καταγγελία
.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια