Ευχαριστήρια ανακοίνωση της Ι.Ρ.Α Χανίων


Η Τοπική Διοίκηση Ι.Ρ.Α Χανίων εκφράζει τις θερμές της ευχαριστίες στην Τοπικη Διοίκηση Ι.Ρ.Α Θεσσαλονίκης για την ευγενική διάθεση χρηματικού ποσού 600 ευρώ για την παραγγελία αναμνηστικών
Διαβάστε την ανακοίνωση:

Αγαπητοί μας συνάδελφοι και φίλοι των Δ.Σ. της Ι.Ρ.Α. και του Συνεταιρισμού Αστυνομικών Θεσσαλονίκης.
Τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Τοπικής Διοίκησης I.P.A. Χανίων και ο υπογράφων προσωπικά , εκφράζουμε τις θερμότερες από καρδιάς ευχαριστίες για την προθυμία της Τοπικής Διοίκησης I.P.A. Θεσσαλονίκης, ευγενικής διάθεσης χρηματικού ποσού 600 ευρώ για την παραγγελία αναμνηστικών στο πλαίσιο εορτασμού των 30 ετών από τη ίδρυση της Ι.Ρ.Α. Χανίων, αλλά και την συγκινητική ηθική και τεχνική υποστήριξη του Συνεταιρισμού Αστυνομικών Θεσσαλονίκης για την έκδοση ειδικού
αφιερωματικού Λευκώματος για τα 30 έτη από τη ίδρυση της Τοπικής μας Διοίκησης.
Στο σημείο αυτό, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε από καρδιάς και με βαθύ αίσθημα ευθύνης τους συναδέλφους μας, μέλη των Δ.Σ. της Τοπικής Διοίκησης I.P.A. Θεσσαλονίκης & του Συνεταιρισμού Αστυνομικών Θεσσαλονίκης για την έκφραση των ευγενικών αισθημάτων τους με την συλλογική, αδελφική και συναδελφική τους απόφαση να τιμήσουν με κάθε τρόπο την Τοπική μας Διοίκηση.
Το γεγονός ότι η βοήθειά σας είναι σταθερή, καθώς ανά τακτά χρονικά διαστήματα, πραγματοποιείτε σημαντικές προσφορές προς την οικογένεια της Ι.Ρ.Α. Χώρας, αποτελεί ακράδαντη απόδειξη της ευαισθησίας σας προς το “Servo Per Amikeco” και των γνήσιων αισθημάτων συναδελφικής αλληλεγγύης που σας διακατέχουν.
Επιβεβαιώνοντας την δέσμευση του Υπηρετώ δια της Φιλίας (Servo per Amikeco) που μας ενώνουν διαχρονικά με την Τοπική Διοίκηση I.P.A. Θεσσαλονίκης, αναδεικνύονται τα αισθήματα πηγαίας συγκίνησης των ισχυρά, αμοιβαίων δεσμών που μας συνδέουν, στηρίζοντας μας έμπρακτα στην πράξη και σε κάθε μας βήμα.
Κλείνοντας, ευχόμαστε προσωπική και οικογενειακή υγεία, ευτυχία με δημιουργικότητα και με επιτυχημένες δράσεις προς όφελος των Αστυνομικών και της κοινωνίας.
“Servo per Amikeco”        «Υπηρετώ δια της φιλίας»
                              Για το Διοικητικό Συμβούλιο
Ο Πρόεδρος                                                                                  Η Γενική Γραμματέας
Περράκης Ιωάννης                                                                  Αικατερίνη Σχοινοπλοκάκη