Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

"Μέλημα της Κυβέρνησης Σύριζα είναι η εξυπηρέτηση των αιτημάτων του αναρχικού χώρου...", Επιστολή αστυνομικού

Παραθέτουμε το κείμενο σχολιασμού της επικαιρότητας αστυνομικού, με τίτλο επιλογής, "Εξόφληση πολιτικών γραμματίων..." 

Η
αριβιστική διαχείριση των ζητημάτων του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη απο τον Νίκο Τόσκα αποτελεί την απόλυτη ιλαροτραγωδία . Η ανάδειξη του αποδομητικού έργου που επιτελεί ο Τόσκας και το επιτελείο του , καθώς και της ευρύτερης κυβερνητικής πολιτικής που ακολουθείται στα ζητήματα της Δημόσιας Τάξης αποτελεί μια διαδικασία αναγνώρισης προθέσεων και χαρτογράφησης επιδιώξεων .

Το πολιτικό γραμμάτιο του Σύριζα προς τον αναρχικό χώρο εξοφλήθηκε με τον πλέον γενναιόδωρο τρόπο με την έλευση του Νίκου Τόσκα στο Υπουργείο Προ.Πο. Η πλήρης αποδιοργάνωση της Αστυνομίας και η στοχοποίηση Υπηρεσιών και προσωπικού με καθεστωτικές μεθοδεύσεις , προς τέρψιν των ακραίων και περιθωριακών στοιχείων της κοινωνίας είναι η προσφορά του Νίκου Τόσκα στην κοινωνία και τον τομέα της Δημόσιας Ασφάλειας , την οποία έδωσε όρκο να υπηρετεί με ευσυνειδησία . Τα μέχρι τώρα πεπραγμένα της θητείας του Τόσκα αποδεικνύουν με τον πλεόν εμφατικό τρόπο οτι κύριο μέλημα της Κυβέρνησης Σύριζα είναι η εξυπηρέτηση των αιτημάτων του αναρχικού χώρου με κάθε τίμημα . Η συνολική στάση και οι δραστηριότητες της πολιτικής ηγεσίας επιτρέπουν την εκδήλωση καθώς και την αύξηση των περιστατικών βίας και επιθέσεων , καθιστώντας την Αστυνομία απλό παρατηρητή και δημιουργώντας όλες τις προϋποθέσεις για την ανεμπόδιστη δράση των ακραίων παρακρατικών ομάδων .

Κύριος υπεύθυνος για την επικίνδυνη και ανεύθυνη πολιτική είναι ο Νίκος Τόσκας , ο οποίος σε αντίθεση με την υπεύθυνη θητεία του προκατόχου του , Γιάννη Πανούση , φροντίζει να προκαλεί με την ανευθυνότητα λόγων και έργων , θέτοντας σε κίνδυνο ζωές πολιτών και Αστυνομικών .

Το καλοκαίρι του 2015 , σε μια ιδιαίτερα δύσκολη και πρωτόγνωρη κατάσταση για τη χώρα και τους πολίτες  , εν μέσω capital control και ενός αρκετά πολωμένου κλίματος εν όψει του δημοψηφίσματος και τη συχνή πραγματοποίηση μεγάλων συγκεντρώσεων σε μικρά χρονικά διαστήματα , οι εκδηλώσεις περιστατικών βίας ήταν ελάχιστες . Οι ελάχιστες παρεκτροπές που ξεκίνησαν να δημιουργηθούν , αντιμετωπίστηκαν εν τη γενέσει τους . Η θητεία του Κυρίου Πανούση χαρακτηρίζεται απο απόλυτη συνέπεια και υπευθυνότητα , δημιουργώντας συγκρούσεις και αγεφύρωτες αποστάσεις με τον κομματικό μηχανισμό που σταδιακά οδήγησαν και στην απομάκρυνση του , με την ολοκλήρωση του Κυβερνητικού σχήματος .

Οι ευθύνες για την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί βαραίνουν αποκλειστικά τον Νίκο Τόσκα και σε κάθε περίπτωση θα πρέπει να αποδοθούν . Η ανευθυνότητα και ο αριβισμός των  πολιτικών προσώπων πρέπει να τιμωρούνται παραδειγματικά .


υγ. Η φαινομενική ισχυροποίηση των χαϊδεμένων παιδιών του Σύριζα , της αναρχικής ομάδας Ρουβίκωνας , οφείλεται σε έναν και μόνο λόγο , στη διάλυση της Ομάδας Δ.ΕΛ.Τ.Α  . Άν κάποιος πολιτικός σκοπεύει να αντιμετωπίσει τους παρακρατικούς μηχανισμούς , τότε η επανασύσταση της Ομάδας Δ.ΕΛ.Τ.Α  αποτελεί μονόδρομο . Τότε η επίσκεψη στα Εξάρχεια δεν θα αποτελεί οργανωμένη Αστυνομική επιχείρηση αλλά μια εθιμοτυπική επίσκεψη σε μια γειτονιά της Αθήνας και οι διαδικτυακές ψευτοαπειλές των παρακρατικών θα έχουν πάει περίπατο .

.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια