"Είμαστε οι αθέατοι "αναρχικοί" των σωμάτων ασφαλείας..." κείμενο αστυνομικών (;)

και η φωτογραφία επιλογή των συντακτών του κειμένου
Θα έχει πράγματι ενδιαφέρον εάν το κείμενο που μας απέστειλαν με την υπογραφή της φερώνυμης ως ομάδα υψηλής αστυνόμευσης, έχει συνταχθεί από αστυνομικούς, με τίτλο επιλογής "Άσχημα
νέα για τους ¨μπαχαλάκηδες¨ των Εξαρχείων....".Ξεκινούμε με την παρατήρηση ότι είστε ¨ηλίθιοι¨ . Ξέρετε γιατί ;
Την Τετάρτη 24 Αυγούστου  τα ξημερώματα  , στις 03:50 , η – κατά εσάς - Στέγη Προσφύγων και Μεταναστών ,  Νοταρά 26  δέχθηκε  πράγματι εμπρηστική επίθεση όπως προκύπτει και από το σχετικό δελτίο της Πυροσβεστικής  το οποίο όμως ¨έκρυψε ¨ το γεγονός  ότι στην αποθήκη – όπως ανέφερε – έμεναν άνθρωποι , παρά του ότι κάποιοι από αυτούς  συζήτησαν με τους πυροσβέστες .
 Σε μηχανή , τα  δυο άτομα που επέβαιναν φορώντας κράνη , έσπασαν ότι είχε απομένει από  το πλαϊνό τζάμι κι έριξαν ένα μπιτόνι με βενζίνη και ¨φωτιά¨και στην συνέχεια έφυγαν ψηλά στην  Κουντουριώτου ( είδαμε και εμείς την ίδια κάμερα με εσάς ) Ένα από τα άτομα της παρέας αυτής , την προ-προηγούμενη ημέρα είχε εισέλθει στον χώρο , ως αλληλέγγυος , προκειμένου να δει το εσωτερικό του.
Πως το ξέρουμε ; ας πούμε ότι , νυκτερινός υπάλληλος σε Βενζινάδικο είναι φίλος μας .
Αυτό που δεν ξέρετε , είναι ότι τα άτομα αυτά – σε αυτήν την περίπτωση – δεν ήταν Χρυσαυγίτες , αλλά , άτομα γνωστά σε εσάς . Ήταν από την ομάδα του Χαμπίμπι , οι τραμπουκισμοί, οι κλοπές  και η διακίνηση των οποίων , συνεχίζουν να περιλαμβάνονται  στο ρεπερτόριο της καθημερινής τους παρουσίας στη πλατεία Εξαρχείων … πιο προσεκτικά όμως  και στα πέριξ .
Πέσατε λοιπόν στην παγίδα !! Για άλλη μια φορά ,   ως απάντηση σε αυτή την εμπρηστική ενέργεια προσκαλέσατε  άτομα και συλλογικότητες, να στηρίξουν έμπρακτα τα εγχειρήματα αλληλεγγύης  και να , η  πορεία τη Δευτέρα, 29/08/2016, στις 6:00μ.μ στα Προπύλαια και η αναίτια  δολοφονική επίθεση σε βάρος Αξιωματικού της Αστυνομίας .
Αντί να βοηθήσετε την αστυνομία να ¨ξεριζώσει¨ όλο αυτό το κύκλωμα όλη αυτή την αγέλη κανιβάλων που τον περιστοίχιζε, που διψάει για το αίμα σας πλέον , εσείς , συνεχίζετε ¨κολλημένοι ¨ στα ίδια να ¨επιτίθεστε¨ στις αστυνομικές δυνάμεις …. των οποίων , και το χαμόγελο τους  σας ενοχλεί.
Περιμέναμε η εφαρμογή του λαϊκού-επαναστατικού σας  δικαίου , να μετουσιωθεί    τελικά σε μια πολιτική πρόταση , η οποία θα μπορούσε να διεκδικήσει  με άλλη προοπτική το χώρο της … αλλά αντί αυτού , συνεχώς φτιάχνεται νέους εχθρούς  , συνεχώς περιορίζεστε και αποδεικνύεται ότι είστε απλά μια ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ και υποχείρια … ξέρετε  ποιανών .
Τα άσχημα νέα όμως έχουν και συνέχεια . Τα περισσότερα μέλη της ομάδα μας  επέστρεψαν από τις διακοπές τους . Κινούμαστε ανάμεσά σας , καθόμαστε στο διπλανό τραπέζι , σας δίνουμε χαρτζιλίκι , σας μιλάμε . Είμαστε οι  αθέατοι ¨αναρχικοί¨ των σωμάτων ασφαλείας,  μη το ξεχνάτε αυτό.
Ξέρετε πολύ καλά κάποιοι από εσάς , ότι , οι εκπαιδευτές των ταγμάτων θανάτου των Χρυσαυγιτών , μοιάζουν μπροστά μας με φοβισμένα νεογέννητα σκυλάκια .
Έχετε λοιπόν μια βδομάδα περιθώριο για να κάνετε τα εξής :
1ον Να καταδικάσετε δημόσια  την αναίτια και δολοφονική επίθεση σε βάρος του Αξιωματικού της Αστυνομίας .
2ον Να βοηθήσετε στην σύλληψη των δραστών της δολοφονικής αυτής επίθεσης σε βάρος του Τροχονόμου , οι οποίοι δεχόμαστε στην παρούσα φάση ότι δεν ¨υπάκουσαν ¨ σε εσάς , αφού έδρασαν μετά το τέλος της πορείας και την αποδέσμευση των αστυνομικών δυνάμεων , δεδομένο που παραπέμπει πάλι σε ενδεχόμενη προβοκάτσια … σε βάρος σας
Μετά το πέρας της εβδομάδας … ¨θα λάβετε ότι δώσατε¨ και θα παρακαλείτε στην επανίδρυση της ΔΕΛΤΑ
.