Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Τόσκας: Εχουμε κάνει τις περισσότερες συλλήψεις μπαχαλάκηδων

Να αποδομήσει την κριτική της αντιπολίτευσης περί ανοχής στην ανομία, επιχείρησε ο ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών, υπεύθυνος για την προστασία του πολίτη, Νίκος Τόσκας στην
Ολομέλεια της Βουλής.
Πότε κάηκε η Αθήνα; Πότε πέταγαν τα ψυγεία; Πότε στην δική σας εποχή τολμήσατε  να μπει η αστυνομία στα Εξάρχεια μεθοδικά και με πληροφόρηση; Υπήρχε τεράστιο έλλειμμα πληροφόρησης σε κρίσιμους χώρους και αναγκαστήκαμε να στήσουμε επιχειρήσεις και συστήματα παρακολούθησης για να εντοπίσουμε εγκληματικές ομάδες και κυκλώματα ναρκωτικών», είπε, για να συνεχίσει: «Πότε έγιναν περισσότερες συλλήψεις μπαχαλάκηδων; Δείτε τα νούμερα και θα διαπιστώσετε ότι έχουμε λιγότερες καταλήψεις και περισσότερες συλλήψεις μπαχαλάκηδων».
Όσον αφορά το μεταναστευτικό είπε ότι καταβάλλεται «τεράστια προσπάθεια από την  ΕΛΑΣ για την αστυνόμευση στους καταυλισμούς. Θυμηθείτε την Ειδομένη. Σε πόσο χρόνο 13 χιλ άνθρωποι έφυγαν από εκεί; Στο Καλέ είναι ακόμα. Ο Γάλλος ομόλογός μου που τον συνάντησα πριν από λίγες ημέρες προβληματίζετε και θέλει να πάρει μαθήματα από εμάς για να αντιμετωπίσουν το πρόβλημα τους».

iefimerida.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια