Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

ΟΑΣΘ: Τα λεφτά ήρθαν από το υπουργείο - Αύριο η πληρωμή των εργαζομένων


«Τα λεφτά ήρθαν από το υπουργείο και είναι σε ασφαλή λογαριασμό του ΟΑΣΘ. Εάν ήταν εργάσιμη η ώρα θα γινόταν αμέσως η μεταφορά τους στους εργαζομένους. Ωστόσο δεδομένης της ώρας, αυτό θα γίνει την Πέμπτη το πρωί» δήλωσε στο ΑΜΠΕ ο πρόεδρος του ΟΑΣΘ Χρήστος Στεφανίδης.

Από την πλευρά του. ο πρόεδρος του συνδικάτου εργαζομένων στον ΟΑΣΘ Δημήτρης Τσερμανίδης ανέφερε πως «εάν δούμε τα λεφτά στους τραπεζικούς μας λογαριασμούς, θα εισηγηθώ στη συνέλευση να πιάσουμε τιμόνι» και έκανε γνωστό ότι σε συνέλευση που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη στις 9 το πρωί οι εργαζόμενοι θα αποφασίσουν αν θα λήξουν την επίσχεση εργασίας.

Ο κ. Τσερμανίδης ξεκαθάρισε ότι δεν εξαρτάται από τον ίδιο αν θα κυκλοφορήσουν και πάλι - ύστερα από 12 μέρες- τα αστικά λεωφορεία στους δρόμους, τονίζοντας ότι οι εργαζόμενοι είναι εκείνοι που θα αποφασίσουν για το αν θα συνεχιστεί ή όχι η κινητοποίηση και πρόσθεσε: «Πλέον δεν πιστεύουμε κανέναν και τίποτα και αν δεν πληρωθούμε, έστω και το ένα μηνιάτικο, δεν κάνουμε βήμα πίσω. Αν όμως δεν το δούμε με τα μάτια μας, δεν πρόκειται να αλλάξει τίποτα».

Στο πλαίσιο αυτό, υπογράμμισε επίσης, ότι δεν πρέπει κανείς να λησμονεί το γεγονός ότι οι εργαζόμενοι στον ΟΑΣΘ έχουν να λαμβάνουν και επιπλέον δύο μηνιάτικα, για τους μήνες Αύγουστο και Σεπτέμβριου, «για τα οποία δεν μιλά κανείς», όπως είπε. Προειδοποίησε μάλιστα ότι αν δεν δοθούν οριστικές λύσεις στο ζήτημα της μισθοδοσίας «θα βγούμε και πάλι στους δρόμους. Είμαστε σε εγρήγορση διαρκώς».

Παράλληλα, χαρακτήρισε «ανύπαρκτο» τον υπουργό Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων Χρήστο Σπίρτζη και τόνισε ότι «με κροκοδείλια δάκρυα και ψέματα δεν λύνονται επί της ουσίας τα προβλήματα, ούτε στη ζωή, ούτε στον Οργανισμό».


πηγή: Naftemporiki

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια