Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Αντιδράσεις αστυνομικών της ασφάλειας που παίρνουν φύλλα πορείας για Α.Τ. και Α.Δ

Παραθέτουμε τα σχόλια αστυνομικών στην ανάρτηση- ρεπορτάζ του bloko.gr με τίτλο: "Σε ποιες υπηρεσίες τοποθετούνται οι αστυνομικοί που κόπηκαν από τους στόχους, ανεξαρτήτως οργανικής"

1ο Σχόλιο: Συμβαίνει τώρα :
Αστυνομικοί της ασφαλείας που κόπηκαν από συνοδείες παίρνουν φύλλα πορείας για Α.Τ. χωρίς την θέληση τους , δεν επιστρέφουν στα τμήματα ασφαλείας αλλα βάζουν στολή. Τι αλλο κουφό θα δούμε σε αυτην την ΕΛ.ΑΣ. ;

2ο Σχόλιο: Εεεεε όσοι αστυνομικοί επέστρεψαν σε τμήματα Ασφαλείας παίρνουν σημερα φύλλα πορείας για αστυνομικά τμήματα . Χωρις την θέληση τους , εκδικητικό το μετρο . Ψάξτε το εκει στο Bioko και ενημερώστε τον κοσμο


Θυμίζουμε λοιπόν τι γράφαμε στο επιμαχο ρεπορτάζ στις 27 Σεπτεμβρίου:

"Πρώτο μέλημα, είναι οι περιπολίες και η ενίσχυση της αστυνόμευσης και δεύτερο όμως εξίσου και ίσως ακόμα σοβαρό η συγκρότηση ειδικών ομάδων πρόληψης της εγκληματικότητας" λέει στο bloko.gr ανώτατος αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ. για το πλεόνασμα των αστυνομικών που κόπηκαν από στόχους πολυτελείας και πλέον αριθμούν τους 500.

Όπως σημειώνεται, στο πλαίσιο αυτό η πρώτη ροή της κινητικότητας θα είναι προς τα Α.Τ. και την άμεση δράση, ενώ στη συνέχεια θα γίνει αξιολόγηση προσωπικού, ώστε μέσα από αυτούς τους 500, όσους θ' ακολουθήσουν και από όποιους άλλους εκδηλώσουν ενδιαφέρον, να γίνει η στελέχωση 24 νέων ΟΠΚΕ.

Στην ερώτηση μας, εάν η πρώτη κινητικότητα προς τμήματα και Α.Δ. δεν αφορά αυτούς που για παράδειγμα έχουν οργανική θέση στην ασφάλεια και ήταν σε διάθεση σε στόχο VIP, η απάντηση που λάβαμε ήταν πως αφορά τους πάντες. 

Ένα από τα βασικά κριτήρια επιλογής, θα είναι η ηλικία καθώς θ' απορρίπτονται υπό προϋποθέσεις φυσικά ακόμα και οι εθελοντικές εκδηλώσεις ενδιαφέροντος για αστυνομικούς που έχουν υπερβεί το 40ο έτος ηλικίας.
.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια