Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Καμμένος: Στόχος μας η λύση των προβλημάτων του προσωπικού των Ενόπλων Δυνάμεων - Νέο άδειασμα στους αστυνομικούς

“Αναπτύσσουμε μια νέα πολιτική και στρατηγική η οποία έχει στόχο την επίλυση των προβλημάτων του προσωπικού των Ενόπλων μας Δυνάμεων”, επισήμανε ο Πάνος Καμμένος, από την
Ορεστιάδα, στα εγκαίνια 12 διαμερισμάτων επαγγελματιών οπλιτών (ΕΠΟΠ).

Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας είπε, μεταξύ άλλων, ότι η παράδοση των 12 κατοικιών επιλύει ένα μέρος του πάγιου και διαχρονικού αιτήματος για πλήρη στέγαση των υπαξιωματικών και των ΕΠΟΠ που υπηρετούν στη ζώνη ευθύνης της μεραρχίας του Δ' Σώματος Στρατού.

Οπως υπογράμμισε, είναι αδιανόητο να δαπανώνται χρόνια τώρα υπέρογκα ποσά για εξοπλισμούς και το προσωπικό στην παραμεθόριο να μη μπορεί να στεγαστεί, μέσω ορθολογιστικής και διαφανούς διαχείρισης των διατειθέμενων πόρων.

Ο ίδιος υπενθύμισε, ότι το υπουργείο Εθνικής Άμυνας, με την υλοποίηση του μακρόπνοου σχεδίου στέγασης - και παρά την οικονομική κρίση - έχει πετύχει αναλογικά μεγάλη αύξηση των κατασκευασθέντων διαμερισμάτων, για τα έτη 2015 και 2016, και επισήμανε ότι το πρόγραμμα στέγασης θα συνεχιστεί και το 2017.

“Τα σημερινά εγκαίνια είναι η συνέχιση του προγράμματος κατασκευής οικιών για τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων”, είπε στην ομιλία του ο κ. Καμμένος και αναφέρθηκε στην παράδοση άλλων 17 διαμερισμάτων, στις αρχές του μήνα, στο Καστελλόριζο.

Καταλήγοντας, ο ΥΠΕΘΑ χαρακτήρισε ιδιαίτερα σημαντική την προσπάθεια για την καταγραφή και αξιοποίηση των περιουσιακών στοιχείων του υπουργείου Εθνικής Άμυνας προς όφελος – όπως είπε - του προσωπικού.


real.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια