Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Συνάντηση της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Λασιθίου με τον δήμαρχο Σητείας

αστυνομικοι συναντηση λασιθι
Συνεχίζει τις επαφές της η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Λασιθίου με τοπικούς φορείς με αφορμή την αναδιάρθρωση των τμημάτων. Την περασμένη Δευτέρα ο Πέτρος Χρυσουλάκης και ο Γιάννης Παπαδάκης συναντήθηκαν με τον δήμαρχο Σητείας.

Διαβάστε την ανακοίνωση:

Σας γνωρίζουμε ότι την Δευτέρα 29-8-2016 και ώρα 12:00, πραγματοποιήθηκε συνάντηση του
Γενικού Γραμματέα της ένωσης μας ΧΡΥΣΟΥΛΑΚΗ Πέτρου και του Αναπληρωτή Γενικού Γραμματέα ΠΑΠΑΔΑΚΗ Ιωάννη, με τον δήμαρχο Σητείας κ. ΠΑΤΕΡΑΚΗ Θεόδωρο, στα γραφεία του δήμου στην Σητεία.
 
Στην συνάντηση που έγινε, συζητήθηκε το θέμα της αναδιάρθρωσης των αστυνομικών υπηρεσιών,
όπου η ένωση μας εξέφρασε την άποψη της στον κ. ΠΑΤΕΡΑΚΗ, που αφορά στην αντίθεση της με την υπαγωγή του Αστυνομικού Σταθμού Κουτσουρά στο Α. Ιεράπετρας, λόγω της ανισσοροπίας που δημιουργεί στην αστυνόμευση των δυο δήμων Σητείας και Ιεράπετρας, της αντίθεσης όλων των
αστυνομικών που υπηρετούν και στους δήμους, αλλά και των επιπτώσεων που θα έχει μελλοντικά στην αστυνόμευση της Σητείας καθώς χάνονται οι οργανικές θέσεις των αστυνομικών που υπηρετούν εκεί.
 
Επίσης τον ενημερώσαμε για την σημαντικότητα της αποστολής του ΚΑΕ Σητείας και της διατήρησης του στην περιοχή της Σητείας. Τέλος αναφερθήκαμε και στο ενδεχόμενο της δημιουργίας κέντρων φιλοξενίας προσφύγων στο Λασίθι, στο οποίο είναι κάθετα αντίθετη η ένωση μας με την τραγική έλλειψη προσωπικού που αντιμετωπίζουν οι υπηρεσίες του Λασιθίου. 
 
Ο κ. δήμαρχος δήλωσε ότι θα εξετάσει προσεκτικά όλες τις θέσεις μας και θα τις υποστηρίξει όσο το
δυνατό περισσότερο.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια