Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Ο Τσίπρας μπέρδεψε τα ... υπουργεία και τους υπουργούς του

Της "μπερδεμάρας" το ... κάγκελο. Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ μπέρδεψε το υπουργείο που διατηρεί την ευθύνη της δασοπυρόσβεσης και ο Τσίπρας τον επικεφαλής υπουργό που εποπτεύει την ... πυροσβεστική.

Όπως φαίνεται ξεκάθαρα ευθύς εξαρχής αλλά κάποιοι μέσα στο γαϊτανάκι των παρεξηγήσεων μπέρδεψαν υπουργούς και υπουργεία, ο βουλευτής τηλεφωνεί στο γραφείο του υπουργού Εσωτερικών, Παναγιώτη Κουρουμπλή, ο οποίος εκείνη την ώρα παρίσταται στη συνέντευξη Τύπου του Τσίπρα στη ΔΕΘ.

Κι αυτό είναι ξεκάθαρο γιατί ο κ. Εμμανουηλίδης λέει στην ιδιαιτέρα, πως "οι Τόσκας και Αναγνωστάκης είναι εδώ (στη Θάσο δηλαδή) και πως θα πρέπει να πείτε στον υπουργό να στείλει περισσότερα εναέρια μέσα", Και καλά αυτός ως βουλευτής δεν είχε γνώση ότι ο κ. Τόσκας είναι ο επισπεύδοντας υπουργός. 

Αλλά να μην ξέρει κοτζάμ πρωθυπουργός ποιος υπουργός είναι που και ποιο υπουργείο εποπτεύει την Πυροσβεστική, αυτό είναι διπλή άστοχη επιπολαιότητα. 

Διαβάστε τι δήλωσε για την γκάφα Εμμανουηλίδη. ότι, "το πρόβλημα ήταν ότι ο βουλευτής έπαιρνε στο υπουργείο όχι το άμεσο υπεύθυνο για την κατάσβεση της πυρκαγιάς, έψαχνε να βρει τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη, ο οποίος ήταν ήδη από το πρωί στο κέντρο επιχειρήσεων στη Θεσσαλονίκη και λίγο αργότερα ήταν και στο ίδιο το νησί. Όταν παίρνετε σε άλλο υπουργείο, είσαστε αντιμέτωποι με το δαίμονα της γραφειοκρατίας".  
.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια