Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Πόσο χρόνο ξοδεύουν οι άνδρες περιμένοντας τις γυναίκες τους να ψωνίσουν;


Πολλές φορές βλέπουμε ζευγάρια να πηγαίνουν μαζί για ψώνια. Και φυσικά τις περισσότερες φορές οι άνδρες είναι αυτοί που κάθονται στο μαγαζί περιμένοντας το … έτερον τους ήμισυ να ψωνίσει. Έχετε αναρωτηθεί ποτέ πόσο χρόνο σπαταλούν γι΄αυτό το λόγο οι άνδρες από τη ζωή τους;

Είτε το πιστεύετε είτε όχι οι άνδρες ξοδεύουν τρεις ολόκληρες εβδομάδες από τη ζωή τους περιμένοντας! Σύμφωνα με έρευνα, στην οποία πήραν μέρος 2.000 άτομα, έδειξε πως τα ζευγάρια συνηθίζουν να πηγαίνουν δύο φορές το μήνα για ψώνια. Αυτό σημαίνει πως ο άντρας χάνει το λιγότερο 43 λεπτά από τη ζωή του το μήνα περιμένοντας τη γυναίκα του να ψωνίσει.

Μια μικρή βόλτα για ψώνια συνεπάγεται περίπου 23 συνολικά λεπτά αναμονή, μέχρι οι γυναίκες να διαλέξουν τα ρούχα και τα παπούτσια που τους αρέσουν.

Κι όλα αυτά ενώ ο άντρας περιμένει υπομονετικά απ' έξω ή κάνοντας γύρους το μαγαζί. Μάλιστα η έρευνα κατέδειξε και ποια είναι τα τρία στοιχεία που εκνευρίζουν τους άντρες περισσότερο στην αναμονή στα καταστήματα:

  • Η ουρά στο ταμείο
  • Ο συνωστισμός
  • Η ζέστη


Βέβαια η συγκεκριμένη έρευνα δεν φαίνεται να ανταποκρίνεται στη σημερινή Ελλάδα της κρίσης, καθώς είναι μάλλον απίθανο το γεγονός να βγαίνουν τα ζευγάρια για ψώνια δύο φορές το μήνα!



Πηγή: healthview.gr


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια