Εισαγγελείς και αστυνομικοί σε ημερίδα για τα ζώα

Η Πανελλαδική Φιλοζωική και Περιβαλλοντική Ομοσπονδία και τα σωματεία της στην Κρήτη διοργανώνουν, με τη συμμετοχή της Περιφερειακής
Αστυνομικής Διεύθυνσης Κρήτης και με την σύμπραξη του Δικηγορικού Συλλόγου Χανίων, ημερίδα-εσπερίδα με θέμα:

“Το Ελληνικό Δικαιικό Σύστημα για τα Ζώα, πρακτικά προβλήματα που απορρέουν από την εφαρμογή του Ο ρόλος των Εισαγγελικών, Αστυνομικών και Αυτοδιοικητικών Αρχών”

Κεντρικοί ομιλητές στην ημερίδα

    Η τ.Εισαγγελέας Ζώων Αθήνας και Αντεισαγγελέας Εφετών κα Αθηνά Θεοδωροπούλου με θέμα:“Σχέσεις αμφιμονοσήμαντης αντιστοιχίας μεταξύ των διαφόρων δικαικών συστημάτων της Ευρώπης απέναντι στα Ζώα / Κενά και ασάφειες της ελληνικής νομοθεσίας”

    Ο Αντεισαγγελέας Πρωτοδικών Ηρακλείου και “Ειδικός Εισαγγελέας κατά της Ρατσιστικής Βίας” – Υπ. ΔΝ Α.Π.Θ κ. Ευστάθιος Θεοφανίδης με θέμα:“Ποινική Δίωξη και Προδικασία σε υποθέσεις ενεργητικής και παθητικής κακοποίησης ζώων συντροφιάς κατά το ισχύον νομοθετικό καθεστώς: η λειτουργική αρμοδιότητα και παρέμβαση του Εισαγγελέα”

    O Υπαστυνόμος Α’ κ. Φιαγκουσάκης Εμμανουήλ εκ μέρους της Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Κρήτης με θέμα:“Η αναγκαιότητα ενημέρωσης των αστυνομικών επί των νομικών θεμάτων των 3 βασικών νόμων και η καθημερινή πρακτική στα αστυνομικά τμήματα”

Την Ημερίδα, στην οποία θα παρευρεθεί και θα χαιρετίσει ο Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Κρήτης Στρατηγός Ανδρέας Δασκαλάκης, θα παρακολουθήσουν αστυνομικοί από όλη την Κρήτη και άλλες εμπλεκόμενες Αρχές.

Η Ημερίδα θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 1 Οκτωβρίου, στις 18:00 το απόγευμα, στην αίθουσα του Εμπορικού Επιμελητηρίου, στην πλ. Αγοράς και θα είναι ανοικτή για το κοινό

zophoros.gr
.