Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

"Θεωρούμαστε "βλάκες" που παραμείναμε στην ΕΛ.ΑΣ.-"

Αρχηγέ σχώραμε!

Αλλά κάπου πρέπει να τα πω.

Νομίζω ότι θα μ'ακούσετε.

Αν και
είμαι κουρασμένος που δεν πήρα το ρεπό μου αυτή τη βδομάδα,πριν να κοιμηθώ, γιατί είμαι 22:00-06:00 σήμερα,ας κάνουμε μια κουβέντα!

Δεν πήρα το ρεπό μου,όχι γιατί ο διοικητής μου δεν μου το έδωσε,αλλά για τις ανάγκες της Υπηρεσίας να μπορέσει να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις και στις διαταγές των προιστάμενων Υπηρεσιών.

Απ τις επτά ημέρες της εβδομάδος τις τέσσερις εκτέλεσα Υπηρεσία αλλού.
Παραλίγο να κάνω και δύο συνεχόμενα οκτάωρα αν δεν αναγνώριζε το λάθος η προισταμένη Υπηρεσία.

Δίκη Χ.Α. ,γήπεδο,επόπτης και από ένα τμήμα που διαθέτει την παρούσα χρονική περίοδο έναν Υπαστυνόμο έπρεπε να εκτελέσει και μεταγωγή!

Δεν ξέρω ποιός φταίει αλλά είμαι ηλικιακά και μεγαλύτερες σας,τουλάχιστον τρία χρόνια.

Βεβαίως και οι δικές σας ώρες εργασίας , είναι περισσότερες ίσως απ τις δικές μου, αλλά εσείς είστε Αρχηγός!

Μας γνωρίζετε όλους και ξέρετε τα προβλήματά μας.

Μείναμε στην Υπηρεσία για να έχουμε ώριμα δικαιώματα,γιατί σπουδάζαν τα παιδιά μας,γιατί έχουμε δάνεια, γιατί δεν ειχαμε στρωμένη δουλειά έξω,γιατί.......... γιατί ........γιατί.......

Πλέον θεωρούμαστε "βλάκες" που παραμείναμε,αλλά η υπηρεσία πρέπει να γνωρίζει ότι η νύχτα είναι επίπονη,τα μέτρα σκληρά και οι μεταγωγές απαιτούν εγρήγορση καθ όλο το 10ώρο.

Παρά ταύτα κάποιοι από μας δεν προδίδουν την Υπηρεσία.
Κάποιοι από μάς δεν έχουμε ούτε μέρα ασθενήσει.
Κάποιοι από μας μείναμε στην Υπηρεσία που μας τοποθέτησε και δεν πήγαμε με την βοήθεια των υπηρεσιακών συμβουλίων κάπου καλύτερα!

Τόσα προεδρικά διατάγματα πέρασαν το τελευταίο διάστημα! Δεν βρέθηκε πουθενά χώρος για την ανταμοιβή της πολύχρονης Υπηρεσίας.

Παντού σε όλο το Δημόσιο ισχύουν οι άγραφοι εθιμοτυπικά νόμοι.

Τώρα πλέον που τα όρια ηλικίας έχουν αγγίξει τα 60 ,γιατί αν φύγεις νωρίτερα θα αμοίβεσαι λιγότερο από αυτούς που φύγανε 45 ετών όσα γαλονια και αν φέρεις στις επωμίδες!

Μεγαλώσαμε τα παιδιά μας χωρίς εννιάμηνες γονικές άδειες (την πρόοδο κάνεις δεν την απαξιώνει).
Γνωρίζετε ότι αν δεν εκτελέσω τις εισαγγελικής παραγγελίες θα τιμωρηθώ, αλλά πως να τις περαιώσω?
Τα διατάγματα είναι για να αλλάζουν και μπορούν να αλλάξουν,ας μπούνε κάποιοι περιορισμοί για εκτέλεση ορισμένων Υπηρεσιών.

Οι να είμαστε όλοι το ίδιο!

Γιατί να Αμοίβεται με τα ίδια χρήματα ο εργαζόμενος στο Υπουργείο,το επιτελείο,το Αρχηγείο?

Γιατί για τις πρεσβείες του εξωτερικού υπάρχει ηλικιακό όριο,γιατί το πενθήμερο του επιτελικού να είναι ίδιο με του μάχιμου,γιατί οι απόστρατοι να έχουν υπηρεσιακό αυτοκίνητο και οδηγό, γιατί τα υπηρεσιακά συμβούλια όταν συσκέπτονται για μεταθέσεις να ξεγυμνώνουν υπηρεσίες,γιατί όλοι οι ανώτατοι Αξιωματικοί να γίνονται σύμβουλοι των ΠΑΕ και να συνεχίζουν να δίνουν διαταγές στους εν ενεργεία όταν η ομάδα τους βρεθεί στο γήπεδο.
Γιατί τόση η γραφειοκρατεία στα πειθαρχικά και να μην υπάρχει και ο προκαταρκτικός έλεγχος (όχι η ΠΔΕ) σε κακόβουλες καταγγελίες, Γιατί οι υπηρεσίες έχουν χάσει την αυτοτέλεια τους και δεν μπορούν μόνες τους να ανταποκριθούν;

Τόσα αμέτρητα γιατί......


κείμενο του Νίκου Καραδήμα στο facebook
.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια