Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Γιατρό υπηρεσίας ζητούν στη Νοτιοανατολική Αττική

Αίτημα προς τον Διευθυντή της Διεύθυνσης Υγειονομικού Υποστράτηγο κ. Ηλία ΜΑΛΕΒΙΤΗ  για διάθεση Ιατρού Υπηρεσίας στην Διεύθυνση Αερολιμένα Αθηνών  και Διεύθυνση
Αστυνομίας  Νοτιανατολικής Αττικής απέστειλε η τοπική συνδικαλιστική Ένωση, για  την κάλυψη των αναγκών των εν ενεργεία και αποστράτων Αστυνομικών που Υπηρετούν ή διαμένουν αντίστοιχα στην περιοχή πλησίον της Διεύθυνσης.
Σας παραθέτουμε παρακάτω το αίτημα:
Κύριε Υποστράτηγε,
   Σας μεταβιβάζουμε εκ νέου το δίκαιο αίτημα μας για την τοποθέτηση Ιατρού Υπηρεσίας , στην Διεύθυνση Αερολιμένα Αθηνών και στην Διεύθυνση Αστυνομίας Νοτιανατολικής Αττικής .
   Ειδικότερα, στην Διεύθυνση Αερολιμένα Αθηνών, το προσωπικό που Υπηρετεί σε αυτή, ανέρχεται σε 470 Αστυνομικούς. Προσμετρώντας και τις Υπηρεσίες που συστεγάζονται σε αυτή  (Υπηρεσία Εναέριων Μέσων, Κλιμάκια Τ.Ε.Ε.Μ. ,Ε.Κ.Α.Μ., Δ.Α.Ε.Ε.Β., Ε.Υ.Π., Τμ. Δίωξης Ναρκωτικών), καθώς και των πλησίον αυτής υπηρετούντων Αστυνομικών , στα Αστυνομικά Τμήματα και Τμήματα Ασφαλείας των όμορων Διευθύνσεων , όπως και των διαμενόντων στην ευρύτερη περιοχή συνταξιούχων Αστυνομικών και συνεκτιμώντας το γεγονός ότι ο μεγαλύτερος αριθμός του προσωπικού τους διαμένει πλησίον του Αερολιμένα Αθηνών, προκειμένου αφενός να περιορίσει το χρόνο μετάβασης στην Υπηρεσία και αφετέρου τα έξοδα μετακίνησης του, εξάγεται ασφαλώς το συμπέρασμα , πως ο αριθμός του προσωπικού που χρήζει ιατρική περίθαλψη από τους Υπηρεσιακούς Ιατρούς , ενισχύεται σημαντικά.
   Η πρόσβαση του προσωπικού της ανωτέρω Διευθύνσεως , στις Υγειονομικές Υπηρεσίες του Σώματος είναι αρκετά χρονοβόρα, καθόσον η χιλιομετρική απόσταση από τα Κεντρικά Ιατρεία Αθηνών είναι 43 χλμ και από το Α.Ε.Α. περί τα 30χλμ
   Επίσης, όσον αφορά την Διεύθυνση Αστυνομίας Νοτιανατολικής Αττικής και την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Νοτιανατολικής Αττικής το προσωπικό που ανήκει οργανικά σε αυτές , ανέρχεται σε 1090 περίπου. Υπηρεσίες που εδρεύουν στα γεωγραφικά όρια της Δ.Α.Ν./Α.Α. (Λαύριο κ.τ.λ. ) είναι ιδιαίτερα απομακρυσμένες από το κέντρο της Αθήνας και είναι δύσκολη η πρόσβαση σε αυτό, λόγω δεν υπάρχει μετρό ή προαστιακός. Ενδεικτικά η χιλιομετρική απόσταση από τα Κεντρικά Ιατρεία Αθηνών μέχρι το Λαύριο είναι 70 χλμ περίπου.  
   Επιπρόσθετα στις εγκαταστάσεις του σκοπευτηρίου Μαρκοπούλου στεγάζονται η Διεύθυνση Αστυνομικών Επιχειρήσεων Αττικής , η Ειδική Κατασταλτική Αντιτρομοκρατική Μονάδα , το Τμήμα Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών και η Ομάδα Δίκυκλης Αστυνόμευσης Νοτιανατολικής Αττικής, στις οποίες Υπηρετεί ιδιαίτερα μεγάλος αριθμός Συναδέλφων.
    Το συγκεκριμένο αίτημα γίνεται με σκοπό να εξυπηρετείται ένας μεγάλος αριθμός εν ενεργεία και αποστράτων Αστυνομικών που εργάζονται ή διαμένουν σε απομακρυσμένες από το κέντρο περιοχές της Νοτιανατολικής Αττικής και έχουν υποστεί σοβαρή μείωση των εισοδημάτων τους λόγω της οικονομικής κρίσης.
    Παρακαλούμε όπως εξετάσετε το αίτημα μας , το οποίο είμαστε βέβαιοι ότι θα θεωρήσετε δίκαιο και σύντομα θα το ικανοποιήσετε προκειμένου να γίνει πράξη.

                                                       Για το Δ.Σ.
                 -O-                                                                               -O-
            Πρόεδρος                                                                Γεν. Γραμματέας
            


  ΚΑΛΛΙΑΚΜΑΝΗΣ Γεώργιος                                                                ΚΑΚΑΒΑΣ Μαρίνος

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια