Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Εξαφάνιση Μπεν: Ερευνούν το σενάριο να σκοτώθηκε από εκσκαφέα

Οι όποιες ελπίδες υπήρχαν για να εντοπιστεί ζωντανός 25 χρόνια μετά την εξαφάνισή του, στην Κω ο μικρός Μπεν, εξανεμίζονται ακόμη και για την μητέρα του, Κέρι Νίνταμ, η οποία κρατούσε άσβεστη την ελπίδα της ότι θα αντικρίσει ξανά το παιδί της. Πλέον η Κέρι Νίνταμ προετοιμάζεται για το χειρότερο, έπειτα από τα νέα στοιχεία που έχουν προκύψει από τις έρευνες που συνεχίζονται για την υπόθεση του Μπεν στην Κω, από κλιμάκιο της βρετανικής αστυνομίας.
Όπως τόνισε η ίδια σε τηλεοπτική της συνέντευξη, οι ερευνητές την ενημέρωσαν για τη μαρτυρία ενός άνδρα, σύμφωνα με την οποία, ένας φίλος του, οδηγός εκσκαφέα του εκμυστηρεύθηκε ότι άθελά του, σκότωσε τον μικρό Μπεν.
«Μου είπαν το τελευταίο πράγμα που ήθελα να ακούσω. Πιστεύουν ότι ο Μπεν μου είναι νεκρός και θαμμένος στο σημείο. Δεν ψάχνουν πια για έναν αγνοούμενο», είπε η μητέρα του Μπεν, φανερά συντετριμμένη καθώς μέχρι τώρα ήλπιζε ότι κάποια μέρα θα έβλεπε ξανά το παιδί της.
Ο οδηγός εκσκαφέα, ο οποίος πέθανε πέρυσι από καρκίνο, αποκάλυψε ότι εκείνη την περίοδο εκτελούσε εργασίες με το βαρύ όχημά του κοντά στην περιοχή από όπου εξαφανίστηκε ο Μπεν Νίνταμ και του περιέγραψε το δυστύχημα με θύμα το μικρό αγόρι, σύμφωνα με την Daily Mirror. Η εκδοχή αυτή είχε ερευνηθεί και το 2012, έπειτα από σχετικές πληροφορίες, όμως οι έρευνες δεν είχαν αποδώσει καρπούς.
Τα ίχνη του Μπεν, που όταν εξαφανίστηκε ήταν μόλις 21 μηνών, χάθηκαν στις 24 Ιουλίου του 1991, ενώ βρισκόταν για διακοπές με την οικογένειά του στην Κω.
cnn.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια