Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Αριστεροί ή Δεξιοί; Ποιοι είναι περισσότερο ικανοποιημένοι από την σεξουαλική τους ζωή;


Κι όμως η πολιτική μας ταυτότητα δηλώνει περισσότερα στοιχεία για μας, περισσότερα απ’ όσα μπορούσαμε να φανταστούμε. Σύμφωνα με στοιχεία πανευρωπαϊκής έρευνας, οι δεξιοί δηλώνουν πιο ικανοποιημένοι από τη σεξουαλική τους ζωή από ότι οι αριστεροί.

Όπως προκύπτει από την έρευνα, που διενέργησε η YouGov και διεξήχθη σε Σουηδία, Γερμανία, Γαλλία, Δανία και Βρετανία σε δείγμα 19.000 ανθρώπων, όσοι δηλώνουν ότι είναι πολύ Δεξιοί, υποστηρίζουν ότι είναι σεξουαλικά πολύ ικανοποιημένοι, ενώ όσοι τοποθετούνται πιο κοντά στον παραδοσιακό κεντρώο χώρο δηλώνουν λιγότερο ικανοποιημένοι.

Στο Ηνωμένο Βασίλειο, το 73% όσων είναι Δεξιοί δήλωσαν ότι είναι ικανοποιημένοι με τη σεξουαλική τους ζωή, σε σύγκριση με ένα ποσοστό 68% που δηλώνουν ικανοποιημένοι και είναι Αριστεροί.

Στη Γερμανία, το 77% όσων ανήκουν στη δεξιά πτέρυγα υποστηρίζουν ότι ικανοποιούνται επαρκώς στο σεξ, με ένα 71% εκείνων που ανήκουν στην αριστερή πτέρυγα να δηλώνουν ικανοποιημένοι.
Και στις πέντε χώρες που διενεργήθηκε η έρευνα οι άνθρωποι που είχαν υψηλό επίπεδο σεξουαλικής ικανοποίησης ανήκαν στη δεξιά πτέρυγα, ενώ όσοι ανήκαν στην αριστερή πτέρυγα, είχαν ελαφρώς χαμηλότερο επίπεδο ερωτικής ικανοποίησης.

«Το να ανήκεις στη δεξιά πτέρυγα δεν σε κάνει αυτομάτως σεξουαλικά ικανοποιημένο, όμως, τα ευρήματα δείχνουν ότι οι Δεξιοί απολαμβάνουν τη σεξουαλική τους ζωή στο έπακρο και το εύρημα αυτό επαληθεύεται σε διαφορετικές ευρωπαϊκές χώρες», σχολίασε χαρακτηριστικά ο Joe Twyman, επικεφαλής πολιτικής και κοινωνικής έρευνας της YouGov.



Πηγή: newsbeast.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια