Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Καταγγελία- ανοιχτή επιστολή αστυνομικού

Η επιστολή καταγγελίας τιτλοφορείται ως: ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ…

Αγαπητό
bloko.gr,

Το πρωί της 11ης Σεπτεμβρίου, δημοσίευσες επιστολή – απάντηση σε ανώνυμη καταγγελία μου, από ψεύτη και συκοφάντη ένστολο, προσπαθεί να κάνει το άσπρο μαύρο. Όπως δηλαδή, έχει συνηθίσει να κάνει σε όλη του τη ζωή, εκμεταλλευόμενος το βαθμό του και τη δήθεν νίκη που τον έβαλε στην υπηρεσία (οι μεταλλιούχοι, γελάνε μαζί του!!).

Αφού ξεκαθαρίσω ότι ο ΑΔΙΚΗΜΕΝΟΣ αθλητής της Ελληνορωμαϊκής Πάλης, από το αθλητικό κατεστημένο της των Ένοπλων Δυνάμεων και Σωμάτων Ασφαλείας, ΟΥΔΕΜΙΑ σχέση έχει με την καταγγελία που προηγήθηκε και την παρούσα επιστολή, θέλω να τονίσω και υπογραμμίσω τα παρακάτω:
Ευνοημένος σε κλήρωση, προφανέστατα ήταν αυτός που τον αδίκησε και δεν τον περιέλαβε στην ομάδα για το παγκόσμιο πρωτάθλημα. Αυτός που κρίνει εξ ιδίων τα αλλότρια. Διότι ποτέ δεν ήταν αθλητής προδιαγραφών. Απλά, λόγω κλήρωσης και φάρδους, κατέκτησε νίκη που του έδωσε προνόμια.
Ο συκοφάντης συντάκτης, γράφει ότι «η ομοσπονδία πάλης έκανε προκρίσεις στην οποία δεν πήρε μέρος ο πρωταθλητής». Τι σχέση μπορεί να έχει η ΕΟΦΠ με τους αγώνες του ΣΙΣΜ; Πιο αδαής, πεθαίνεις!
Ο συκοφάντης συντάκτης  και κατ΄ ευφημισμόν προπονητής, φάσκει και αντιφάσει. Από τη μια μας λέει ότι έγινε πρόκριση στην οποία ο αθλητής δεν πήρε μέρος, κι από την άλλη, μας λέει ότι ο «δήθεν “αδικημένος αθλητής” αφού έχασε στον πρώτο αγώνα από έναν αθλητή στην συνέχεια αποχώρησε χωρίς να αγωνισθεί άλλο”!! Πιο αγράμματος, πεθαίνεις!
Τελικά, έγινε πρόκριση, ή δεν έγινε; Και πώς ο αθλητής έχασε αγώνα και αποχώρησε αφού δεν πήρε μέρος στην πρόκριση; Επιπλέον, τι  σχέση έχουν οι Ολ. Αγώνες του Ρίο με την πρόκριση στο Παγκόσμιο Στρατιωτικό πρωτάθλημα; Τρικυμία εν κρανίω του συκοφάντη. Προφανώς του έχει μείνει από τότε τότε που οι αντίπαλοι τον είχαν για… σιγουράκι!

Ο ΑΔΙΚΗΜΕΝΟΣ αθλητής της Ελληνορωμαϊκής, δέχτηκε να πάρει τη θέση του στην κατηγορία των κιλών του, ο ΤΡΙΤΟΣ αθλητής του Πανελληνίου πρωταθλήματος, εκεί όπου αυτός πήρε το αργυρό μετάλλιο. Από συναδελφική αλληλεγγύη βέβαια, κι αυτό αποδείχτηκε ολέθριος ΛΑΘΟΣ του.
Ο ίδιος πρότεινε να πάει στην επόμενη κατηγορία, σε βάρος των συμφερόντων του, μόνο και μόνο για να βοηθήσει το Σώμα. Σ΄ αυτή την κατηγορία λοιπόν, ο Συκοφάντης συντάκτης, αποφάσισε να μετάσχει ο δικός του αθλητής, ο αθλητής του σωματείου του, αθλητής της Ελεύθερης Πάλης, που δεν έχει ούτε καν, μετάλλιο στην Ελληνορωμαϊκή.
Η τεχνική επιτροπή αποφάσισε ΠΑΡΑΝΟΜΑ να περιλάβει στην ομάδα της Ελληνορωμαϊκής, όπως γράφει  ο ΣΥΚΟΦΑΝΤΗΣ «τον αθλητή που πάντα κέρδιζε τον “αδικημένο”». Το τι γινόταν στο παρελθόν δεν έχει καμία σημασία. Σημασία έχει αυτό που έγινε φέτος. Κι εφέτος, έπρεπε να επιλεγεί ο ΔΕΥΤΕΡΟΣ και όχι ο τρίτος και καταϊδρωμένος...
Αντίθετα, ο ΣΥΚΟΦΑΝΤΗΣ επέλεξε σε διαφορετική κατηγορία της Ελληνορωμαϊκής, να κατεβάσει αθλητή της…Ελευθέρας! Μόνο και μόνο για να μη συμμετάσχει ο ΑΔΙΚΗΜΕΝΟΣ αθλητής της Αστυνομίας.
Στο ΣΚΑΝΔΑΛΟ επενέβη ανώτερο στέλεχος του Υπουργείου στο οποίο εδόθη υπόσχεση πως θα γίνει πρόκριση ανάμεσα στον ΑΔΙΚΗΜΕΝΟ αθλητή και στο βαφτισμένο αθλητή της Ελευθέρας, που θα συμμετάσχει και στο δικό του είδος Πάλης.
Το ΑΣΑΕΔ ενημέρωσε τους αθλητές, ότι θα γίνονταν πρόκριση, την Παρασκευή 09 Σεπτεμβρίου και μάλιστα στο χώρο του συλλόγου του ΣΥΚΟΦΑΝΤΗ προπονητή, με παρόντες εκπροσώπους της Ομοσπονδίας Πάλης.
Ο ΑΔΙΚΗΜΕΝΟΣ αθλητής, κλήθηκε αιφνίδια από το ΑΣΑΕΔ, να παραστεί την Πέμπτη 08 Σεπτεμβρίου, στην Επιτροπή Αθλητισμού για το συγκεκριμένο θέμα, για ενημέρωση για τη σχετική πρόκριση της 09/11.
Εκεί αποφασίστηκε μετά από ψηφοφορία, πως ΔΕΝ θα γίνει πρόκριση και πως ο ΑΔΙΚΗΜΕΝΟΣ αθλητής δε θα λάβει μέρος στους Αγώνες στα Σκόπια. Σημειώνουμε πως ο ΣΥΚΟΦΑΝΤΗΣ προπονητής, καθύβριζε και απειλούσε τον αθλητή κατά τη διάρκεια της διαδικασίας. Αυτά λογικά, έχουν περαστεί στα πρακτικά της συνεδρίας. Ή μήπως όχι;
Πάντως εμείς, έχουμε να υπογραμμίσουμε τη θέση της εκπροσώπου της Πυροσβεστικής, του διευθυντή της ΥΦΑΑ και του εκπροσώπου του Πολεμικού Ναυτικού:
•       Η κυρία εκπρόσωπος είπε «αν αδικηθείς και μια και δυο φορές, δεν έγινε και τίποτα. Μέσα στη ζωή είναι αυτά»!!
•       Ο διευθυντής της ΥΦΑΑ, πρότεινε να γίνει πρόκριση.
•       Ο δε εκπρόσωπος του Πολεμικού Ναυτικού, υποστήριξε τον ΑΔΙΚΗΜΕΝΟ αθλητή και κατήγγειλε τη διαδικασία της Αθλητικής Επιτροπής, που είχε ως αποτέλεσμα να περάσει η άποψη του ΣΥΚΟΦΑΝΤΗ προπονητή που μάλιστα, χρησιμοποίησε το όνομα στελέχους του ΥΠΕΘΑ διατεινόμενος ότι δήθεν του ζήτησε συγγνώμη και συμφώνησε να μη γίνει πρόκριση!
•       Το συγκεκριμένο στέλεχος, το όνομα του οποίου αναφέρθηκε από το ΣΥΚΟΦΑΝΤΗ, το γνωρίζει άραγε;
•       Μετά απ΄ όλα αυτά, αφήνουμε στην κρίση σας τα υπόλοιπα.

Καλούμε όμως, τον Υπουργό Εθνικής Αμύνης αλλά και τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη, στις αρμοδιότητες των οποίων εμπίπτουν οι ανωτέρω, να παρέμβουν και να διατάξουν έρευνα για το ΣΚΑΝΔΑΛΟ αυτό. Διότι η βρομιά και η Δυσωδία στον Αθλητισμό των Ενόπλων Δυνάμεων και Σωμάτων Ασφαλείας έχει γίνει Μπόχα και σκεπάζει τον Αττικό Ουρανό.
Και στη συγκεκριμένη περίπτωση, οι αγώνες στα Σκόπια είναι Εθνικό θέμα και όχι θέμα επιβολής και επίδειξης εξουσίας από τον κάθε ΣΥΚΟΦΑΝΤΗ, Ολυμπιονίκη της πλάκας, για τον οποίο η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ πέρασε –άκουσον άκουσον- Ντροπολογία για την βαθμολογική του εξέλιξη!
Να ποιοι είναι λοιπόν, οι οσφυοκάμπτες, διαδρομιστές των Υπουργείων. Σχετικά, διαθέτουμε άφθονο φωτογραφικό υλικό…
**Το Μόνο σίγουρο, αξιότιμε Υπουργέ Εθνικής Άμυνας, κ. Καμμένε είναι, ότι οι παγκόσμιοι στρατιωτικοί Αγώνες δεν προσφέρονται για προσωπικές, συμφεροντολογικές μικροπολιτικές όπως αυτή του ΣΥΚΟΦΑΝΤΗ προπονητή, που σε αγώνες στα Σκόπια, που σφετερίζονται το όνομα της Μακεδονίας μας, λειτουργούν ως Δούρειοι Ίπποι, πιθανόν κι εντεταλμένοι…


Ο καταγγέλων
Κώστας Παναγιωτόπουλος
Μέλος Σωματείου της Ελληνικής Ομοσπονδίας Φιλάθλων Πάλης
.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια