Καινοτόμα προϊόντα από το μέλλον


Τα πιο καινοτόμα gadgets με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας παρουσιάστηκαν στη μεγαλύτερη έκθεση ηλεκτρονικών ειδών στο Λας Βέγκας. Δείτε πως θα είναι μερικά από τα προϊόντα του μέλλοντος που θα χρησιμοποιούμε στη καθημερινότητά μας, από το cnn.com.

Τηλεόραση «φάντασμα»

Η εντυπωσιακή τηλεόραση της Panasonic προσαρμόζεται στο ντεκόρ του σαλονιού σας όταν είναι απενεργοποιημένη. Το ξύλινο πλαίσιο γύρω από την τηλεόραση «ρίχνει» micro LEDs πάνω στο τζάμι της όταν είναι ανοιχτή, ενώ γίνεται διάφανη όταν κλείνει.

May the force be with you

Το παιχνίδι Star Wars BB-8 Sphero βρίσκεται ήδη στην αγορά εδώ και μερικούς μήνες, ωστόσο μέχρι τώρα μπορούσατε να το ελέγξετε μόνο με smartphone ή tablet.
Πλέον, φορώντας ένα περικάρπιο που συνδέεται ασύρματα με το ρομποτικό παιχνίδι, το κινείτε, απλά κουνώντας το χέρι σας.

Μουσική και προστασία μαζί

Με τα Plugfones μπορείτε πλέον να προστατεύετε τα αυτιά σας στο χώρο εργασίας σας, από τους δυνατούς θορύβους και ταυτόχρονα να ακούτε την αγαπημένη σας μουσική. Έχουν πιστοποιηθεί για τη μείωση του θορύβου κατά 25 dB και είναι παράλληλα ακουστικά Bluetooth.

Το ανατριχιαστικό ρομπότ

Το «mother» είναι ένα ρομπότ με αισθητήρα σε σχήμα φιστικιού που παρακολουθεί εσάς και την οικογένειά σας. Μετρά πόσο καλά βουρτσίζετε τα δόντια σας, ξέρει πόσο πίνετε και σας προσέχει όταν κοιμάστε.

Πληκτρολόγιο και ποντίκι μαζί

Το KeyMouse είναι ένα πληκτρολόγιο που ταιριάζει τέλεια στα χέρια σας και μετακινώντας το γίνεται και ποντίκι. Ο εμπνευστής αυτού του περίεργου gadget δήλωσε ότι χρειάζεται περίπου μια εβδομάδα για να το συνηθίσετε.

Ασύρματο παπιγιόν για σκύλους

Εάν έχετε αναρωτηθεί, πως θα μπορούσατε να παρακολουθείτε το σκυλί σας και τις δραστηριότητες του ακόμη κι όταν είστε μακριά; Σε αυτήν την περίπτωση η συσκευή παρακολούθησης σε σχήμα παπιγιόν είναι προφανώς για σας. Μπορείτε ακόμη και να συναντήσετε άλλους ανθρώπους με εμμονή με τα σκυλιά τους στην περιοχή σας, με τη σχετική εφαρμογή.

Έγχρωμο ψυγειάκι για μπύρες

Μερικές φορές, το μόνο που θέλετε είναι ένα ψυγειάκι που να φωτίζεται με το αγαπημένο σας χρώμα. Τότε χρειάζεστε το Cooler Brightz, το οποίο θα στοιχίζει μόλις 9 ευρώ. 


Πηγή: newsbeast.gr