Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Η αστυνομία έχει βίντεο με τον δράστη του ξυλοδαρμού του αξιωματικού της Τροχαίας

Ως πολύ σημαντικό αξιολογείται από αξιωματικούς της αστυνομίας ένα πλάνο σε ένα από τα βίντεο που έχουν συγκεντρωθεί μέχρι τώρα περιμετρικά του σημείου στη συμβολή της Πανεπιστημίου με την Εμ. Μπενάκη στο οποίο δέχτηκε πριν από τρεις ημέρες την άγρια επίθεση ο διοικητής της Τροχαίας Αθηνών.

Σύμφωνα με πληροφορίες του bloko.gr στο πλάνο αυτό έχει καταγραφεί η διαφυγή του ατόμου που έχει επισημανθεί ως δράστης. Και μπορεί να μην φαίνεται το πρόσωπο, έχει αποτυπωθεί στην εικόνα όμως η πλάτη και η πίσω πλευρά του κεφαλιού, με συνέπεια, από τα υπόλοιπα βίντεο που έχουν παρθεί, αναζητούνται συνδυαστικά πλάνα με την αποτύπωση του συγκεκριμένου ανθρώπου προφίλ και ανφάς, έχοντας πλέον ως αξιόπιστο συγκριτικό στοιχείο τα ρούχα που φορούσε και τις διαστάσεις της κεφαλής.

Χθες το πρωί και σχεδόν 24 ώρες μετά από την έξοδο του από το 401 Σ.Ν. έδωσε κατάθεση ο αξιωματικός που κακοποιήθηκε και φέρεται να είπε περιγράφοντας την σκηνή του ξυλοδαρμού, ότι τον προσέγγισαν 4 άτομα και τον ρώτησαν πληροφορίες για κάποιους κοντινούς δρόμους. Μόλις τις έδωσε, απομακρύνθηκαν για λίγο και ο ένας αυτούς, αφού κοντοστάθηκε γύρισε και τον χτύπησε με δύο γροθιές στο πρόσωπο. Έκτοτε δεν θυμάται τίποτα. 

Καταθέσεις έδωσαν ένας αστυνόμος της Τροχαίας που είπε πως ενώ βρισκόταν δίπλα δεν κατάλαβε τι συνέβη καθώς αιφνιδιάστηκε και εκείνη την ώρα έδινε εντολές στον ασύρματο σε δικυκλιστές  της υπηρεσίας του που ήταν στα μέτρα για την αντιφασιστική διαδήλωση, καθώς και ο οδηγός του χτυπημένου αξιωματικού, ο οποίος είπε ότι βρισκόταν σε απόσταση 6 μέτρων και η πρώτη μέριμνα του ήταν να δει σε τι κατάσταση βρισκόταν ο προϊστάμενος του. Στη συνέχεια όπως είπε, ήταν αυτός που μάζεψε το καπέλο του, τον ασύρματο και τα δύο κινητά τηλέφωνα, τα οποία είχαν εκτοξευτεί σε ένα παρτέρι μετά την πτώση του.
.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια