Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Κενοτάφιο- μνημείο ανοησίας με νεκροθάλαμο σε ... αναμονή! Επιστολή πυροσβέστη

Ένα μνημείο που περιμένει νεκρούς!!!!! Ένα μνημείο ταφόπλακα!!!!!
Έφριξα, εξεπλάγην , ανατρίχιασα όταν είδα το μακάβριο  μνημείο πεσόντων πυροσβεστών που κατασκευάστηκε στη Θεσ/νικη. Η τελετή των αποκαλυπτηρίων θα πραγματοποιούνταν την Κυριακή 11/09/2016,στον προαύλιο χώρο του κτιρίου όπου στεγάζεται ο εμπνευστής του μνημείου Συντονιστής Επιχειρήσεων με έδρα τη Θεσσαλονίκη, παρουσία  του Υπουργού ΕΣ.Δ.Α. και του Αναπληρωτή Υπουργού ΠτΠ . 

Ευτυχώς όμως λόγω των πυρκαγιών που βρίσκονταν σε εξέλιξη στη Θάσο και στο ’γιο Όρος  αναβλήθηκε και οι Υπουργοί δεν παρευρέθησαν. Όπως όλοι διαπιστώνουμε ο εμπνευστής προέβη σε μια παγκόσμια πρωτοτυπία  και  έχει αφήσει  κενό χώρο στο «μνημείο» για να γραφούν τα ονόματα και άλλων πυροσβεστών που θα πέσουν εν ώρα καθήκοντος. Ένα μνημείο κατασκευάζεται για απόδοση φόρου τιμής στους πεσόντες και όχι για αυτούς που θα πέσουν...  Αναρωτήθηκα ποιος θα είναι ο επόμενος;
Αυτό δεν είναι μνημείο, είναι ταφόπλακα!!!!!! Σας αποστέλλω και φωτογραφίες από την εν λόγω ταφόπλακα  καθώς και από άλλα μνημεία της ΕΛ.ΑΣ για να συγκρίνετε!
Θα παρακαλούσα αν όχι να γκρεμισθεί να διορθωθεί!!!!!

Ο αναγνώστης μας παραθέτει συγκριτικά φωτογραφίες από μνημεία υπέρ των πεσόντων αστυνομικών

Εμφάνιση elas 1.jpg


Εμφάνιση elas 2.jpg

.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια