Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

“ΣΥ ΕΙΠΑΣ” κ.πρωθυπουργέ! Τα λόγια καλά ώρα για προστασία των ΕΔ από τα “προαπαιτούμενα”

Φθάσαμε το αυτονόητο να το θεωρούμε είδηση! Μια φράση του πρωθυπουργού για την συμβολή των στρατιωτικών στο προσφυγικό εδώ που έχουμε φθάσει αποτελεί θέμα! Γιατί; Μα επειδή κανείς
όχι μόνο η κυβέρνηση αλλά και η αξιωματική αντιπολίτευση έχει ένα είδος “γλωσσοδέτη” για οτιδήποτε έχει σχέση με την Εθνική Άμυνα και το προσωπικό των ΕΔ. Η δικαιολογία έτοιμη: “δεν εμπλεκόμαστε στις ΕΔ”! Σύντομο ανέκδοτο είναι αυτό! Γιατί στα ρουσφέτια και στο “σπρώξιμο ημετερων” μπλέκονται και παραμπλέκονται! Όταν είναι για τα εργασιακά θέματα των στρατιωτικών κοιτάνε από την άλλη!
Πριν από τη συνέντευξή του είμασταν απολύτως βέβαιοι ότι δεν θα πει λέξη για τους στρατιωτικούς.Είπε μια φράση και ομολογουμένως μας εξέπληξε…
Τα λόγια δεν αρκούν! Και δεν είπε και τίποτα φοβερό ο Τσίπρας για τις ΕΔ.Αυτό που έχουν παραδεχτεί ακόμη και “ορκισμένοι αντιμιλιταριστές” παραδέχτηκε. Αν δεν ήταν οι ΕΔ να εμπλακούν σ΄ όλο την “αλυσίδα” του προσφυγικού ,από τον εντοπισμό των προσφύγων στη θάλασσα μέχρι την εγκατάστασή τους και τη φροντίδα για τη διαβίωσή τους στα κέντρα προσφύγων που οι στρατιωτικοί έφτιαξαν,σήμερα ο κ.Τσίπρας δεν θα ήταν στην ΔΕΘ,γιατί ο καταυλισμός της Ειδομένης θα είχε φθάσει μέχρι και στην συμπρωτεύουσα.
Τις επόμενες ημέρες ο ίδιος ο πρωθυπουργός θα έχει την ευκαιρία να αποδείξει ότι εννοούσε αυτά που είπε.Τα πιο θερμά του λόγια γι΄ αυτούς θα πρέπει να τα μεταφέρει σ΄ όσους στο υπουργείο Οικονομικών ακόμη ζητούν κι άλλες περικοπές από τους στρατιωτικούς.Είναι επαρκώς ενήμερος για το θέμα και έχει άποψη από πρώτο χέρι πια για το τι μπορούν να προσφέρουν οι ΕΔ ανά πάσα ώρα και στιγμή.
Συνεπώς είναι ώρα να απαντήσει σ΄ όσους επιμένουν να λένε ότι οι περικοπές είναι στα προαπαιτούμενα,ότι το κυρίαρχο προαπαιτούμενο αυτή τη στιγμή είναι να προστατευθούν στοιχειωδώς οι ΕΔ…Δεν αρκεί αλλά ας αρχίσουμε απ΄ αυτό πριν πάμε στα επόμενα.
militaire.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια