Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Εγκατέλειψε την οικογένειά του για μια πλαστική κούκλα!


Ο Σενζί Νακαχίμα, 61 ετών επιχειρηματίας από την Ιαπωνία, βρήκε, όπως ο ίδιος ισχυρίζεται, επιτέλους τη γυναίκα της ζωής του.

Ο 61χρονος ήταν παντρεμένος με δύο παιδιά, όταν πήρε την απόφαση να παρατήσει την οικογένειά του για να ζήσει με μια πλαστική κούκλα (real doll). Επειδή η δουλειά του τον υποχρεώνει να μετακινείται, σε κάθε ταξίδι του παίρνει μαζί του την πλαστική του κούκλα Σάορι.


«Για εμένα είναι κάτι πολύ περισσότερο από μια κούκλα. Έχει ανάγκη τη βοήθειά μου, αλλά μοιράζεται μαζί μου όλες τις στιγμές και εμπλουτίζει τη ζωή μου», δήλωσε ο επιχειρηματίας. Παράλληλα, υποστηρίζει ότι οι σεξουαλικές του σχέσεις με την κούκλα είναι κανονικές και σιγά σιγά ανακαλύπτει ότι η «γυναίκα» του έχει «μία πρωτότυπη προσωπικότητα».


Ο επιχειρηματίας βγάζει την κούκλα για περίπατο σε καροτσάκι, την πηγαίνει να της αγοράσει ρούχα και περούκες. Όταν την κάνει μπάνιο, δεν βλέπει στο πρόσωπό της μια κούκλα, αλλά μια «ανθρώπινη ύπαρξη».


Και αν αυτό σας προκαλεί εντύπωση, για την Ιαπωνία είναι μία κατάσταση η οποία δεν είναι τόσο παράξενη και πρωτόγνωρη. Το 1/3 των νέων ανθρώπων δεν έχει συνάψει ποτέ κανονική σχέση! Και πολλοί είναι εκείνοι που δεν το επιθυμούν καν. Το πρόβλημα αυτό προσπαθεί να αντιμετωπίσει η ιαπωνική κυβέρνηση με διάφορους τρόπους, καθώς υπάρχει πολύ μεγάλη υπογεννητικότητα και απειλείται το μέλλον της χώρας.

Σε ντοκυμαντέρ του τηλεοπτικού δικτύου Al Jazeera με τίτλο: «Finding Love In Japan» παρουσιάζονται οι ιστορίες δύο ανδρών και ο τρόπος με τον οποίο αυτοί παραμένουν σε επαφή με τα ερωτικά τους συναισθήματα.

Στην πρώτη περίπτωση ο Keigo Motoyoshi δηλώνει ότι μετά από μία ερωτική απογοήτευση που είχε στην εφηβεία, χρειάζεται να είναι 100% σίγουρος ότι δεν θα ξαναπληγωθεί. Γι’ αυτό ακολουθεί την αγαπημένη του pop star και μάλιστα ξοδεύει 3.000 δολάρια το χρόνο για να το κάνει, κάτι το οποίο ακολουθούν και πολλοί νεαροί Ιάπωνες!

Στη δεύτερη περίπτωση ο Hiroyuki Nomura δηλώνει ότι τα τελευταία χρόνια ζει ευτυχισμένος ανάμεσα στις 17 κούκλες του. Ξεχωριστή θέση στην καρδιά του έχει η Tise, η πρώτη κούκλα που αγόρασε.


Ο ίδιος ομολογεί ότι δεν είναι σύντροφος ή κόρη, όμως είναι πολύ σημαντική για τον ίδιο. «Στην αρχή ήταν μια κούκλα που απλώς αγόρασα από ένα κατάστημα. Το πρόσωπό της ήταν άχρωμο. Μπορείς να χρωματίσεις εσύ τα μάτια για να τις δώσεις βάθος και χαρακτήρα. Όταν τις ντύνω και τις χτενίζω, τις νιώθω σαν να είναι ζωντανές» ομολογεί ο 51 ετών καθαριστής τζαμιών.


Μία σχέση στο παρελθόν που δεν πήγε καλά, τον έκανε να αναζητά τη σιγουριά ότι δεν θα πληγωθεί ξανά, καθώς, όπως με αφοπλιστική ειλικρίνεια παραδέχεται, «η καρδιά του δεν έχει τη δύναμη να ζήσει ακόμη μία απόρριψη».

Ωστόσο χαρακτηριστική είναι και η περίπτωση του Daveman, όπως είναι το ψευδώνυμό του, ο οποίος το 2000 παντρεύτηκε τη Sidore Kuruneko, μια πλαστική κούκλα αξίας 6.000 δολαρίων. Ο ίδιος πιστεύει ότι οι πλαστικές κούκλες είναι «ιδανικές σύντροφοι για όσους δεν θέλουν να μπλέκουν με τους ασυνεπείς ανθρώπους», κάτι το οποίο είναι γραμμένο και στη γαμήλια βέρα του.


Τα τελευταία χρόνια μάλιστα έχει μπει στη ζωή τους και η Elena Vostrikova, η οποία ... τους είδε, λέει, σε ντοκιμαντέρ και ταξίδεψε μέχρι το Μίσιγκαν για να ζήσει μαζί τους ως κοινή τους ερωμένη.

Ο Daveman θεωρεί τον εαυτό του ακτιβιστή υπέρ της συνθετικής αγάπης και παλεύει on line για τα δικαιώματα που θα έπρεπε κανονικά να έχουν οι «συνθετικοί άνθρωποι», όπως οι real dolls, στη σημερινή κοινωνία!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια