Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Αλωνίζουν οι διαρρήκτες στα Λιόσια (βίντεο)


Φόβος και τρόμος για τους ιδιοκτήτες μίνι μάρκετ στα Λιόσια έχουν γίνει οι κακοποιοί που δρουν ανεξέλεγκτα στην περιοχή.

 Στο πρώτο βίντεο, ξημερώματα Πέμπτης. Τρία άτομα που φοράνε κουκούλες, μπουφάν και γάντια φτάνουν έξω από μίνι μάρκετ στα Λιόσια. Ένας από αυτούς σέρνεται για να μην τον πιάσει ο συναγερμός. Δένει τη μία άκρη του ιμάντα από το όχημα τύπου 4χ4 στα κάγκελα του μαγαζιού. Το αυτοκίνητο αναπτύσσει ταχύτητα και τα κάγκελα διαλύονται. Στη συνέχεια ο κουκουλοφόρος σπάει τα τζάμια με ένα μεταλλικό εργαλείο. Ρίχνουν ακόμη και κλοτσιές και τελικά καταφέρνουν να μπουν στο εσωτερικό κρατώντας κουβάδες τους οποίους γεμίζουν με τσιγάρα. Παράλληλα οι ένοικοι του υπερκείμενου ορόφου ρίχνουν νερό για να τους διώξουν. Μάταια όμως. Οι διαρρήκτες παίρνουν όσα περισσότερα τσιγάρα μπορούν και φεύγουν.

 
Στο δεύτερο βίντεο τα ίδια άτομα μία ημέρα νωρίτερα φτάνουν σε άλλο μίνι μάρκετ της περιοχής. Αυτή τη φορά έχουν και ενισχύσεις δύο ακόμη συνεργών. Το αυτοκίνητο δεν μπορεί να πλησιάσει στην είσοδο οπότε αναλαμβάνουν να ανοίξουν μόνοι τους τα ρολά. Συνομιλούν σκυμμένοι ψάχνοντας τρόπο να μπουν. Τελικά ο διαρρήκτης με το κίτρινο μπουφάν καταφέρνει να μπει. Ψάχνει το εσωτερικό αρπάζοντας τσιγάρα, εμπορεύματα και το συρτάρι της ταμειακής μηχανής.


 Το αυτοκίνητο που χρησιμοποίησαν οι δράστες είχε καλυμμένες πινακίδες κυκλοφορίας ενώ οι αστυνομικοί εκτιμούν πως η συμμορία έχει χτυπήσει και άλλα ακόμη καταστήματα στα Λιόσια τον τελευταίο μήνα.
 Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Δυτικής Αττικής έχει προειδοποιήσει εδώ και καιρό για τις συνέπειες της ελλιπούς αστυνόμευσης στην περιοχή ζητώντας στο πλαίσιο της αναδιάρθρωσης να αυξηθεί η αστυνομική δύναμη.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια