Και οι στρατιωτικοί στους δρόμους της Θεσσαλονίκης

Διαβάστε το κείμενο-κάλεσμα των στρατιωτικών για κινητοποίησεις στη Διεθνή Έκθεση της Θεσσαλονίκης: Το Πανελλήνιο Συντονιστικό Ενόπλων Δυνάμεων ( ΠΑΣΕΔ ) σε αγαστή συνεργασία με τις Ομοσπονδίες των Σωμάτων Ασφαλείας, τιμώντας και αναγνωρίζοντας έμπρακτα το ‘’ΙΣΧΥΣ ΕΝ ΤΗ ΕΝΩΣΕΙ’’, ανακοινώνει ότι θα συμμετέχει στην Πανελλαδική συγκέντρωση που θα πραγματοποιηθεί στην Θεσσαλονίκη.

Το Υπουργείο Οικονομικών οφείλει να συμμορφωθεί στην απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας και να την εφαρμόσει. Η απόφαση αυτή είναι η ΜΟΝΗ που αναφέρεται στην αποκατάσταση των αποδοχών μας στα επίπεδα του Ιουλίου του 2012 και είναι η ΜΟΝΗ που μας δικαιώνει.

Μέσω της ανακοίνωσης αυτής ενημερώνουμε και καλούμε όλες τις Ενώσεις Στρατιωτικών και όλους τους συναδέλφους στρατιωτικούς να δώσουμε από κοινού το παρών ( με πολιτική περιβολή ), εκδηλώνοντας την ανησυχία και τον προβληματισμό μας στα όποια νέα οικονομικά μέτρα προτείνονται και ακούγονται και που αφορούν στο μέλλον μας.

΄Ολοι μαζί την Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου 2016 και ώρα 18:00 στο άγαλμα του Ελευθερίου Βενιζέλου στη πλατεία Αριστοτέλους. 

Συναδέλφισσα - Συνάδελφε, ως Στρατιωτικοί σεβόμενοι πάντα την Πολιτική και Στρατιωτική μας Ηγεσία, δίνουμε με αξιοπρέπεια το παρών την Παρασκευή,  για να μπορούμε ‘’αύριο’’ να κοιτάμε στα μάτια με αισιοδοξία και περηφάνια το μέλλον – τα παιδιά μας. 

      Ο Πρόεδρος           Ο Πρόεδρος                 Ο Πρόεδρος                    Ο Πρόεδρος   
        ΣΕΕΝΣΑ          Ε.Σ.ΠΕ.Θεσσαλίας         Ε.Σ.ΠΕ.Ηπείρου        Ε.Σ.ΠΕ.Κ.Μακεδονίας  
               
   Ηλίας Κολλύρης    Στέφανος Κουκουράβας      Γεώργιος Θεοδώρου          Αθανάσιος Σαρρής