Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Ιστοσελίδα απέκτησαν οι αξιωματικοί Αν. Μακεδονίας-Θράκης

Ιστοσελίδα απέκτησε η Ένωση Αξιωματικών Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης. Διαβάστε την ανακοίνωση: 1. Στο πλαίσιο της συνεχούς δραστηριοποίησης του Διοικητικού μας
Συμβουλίου, είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε ότι από σήμερα, Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου 2016, λειτουργεί η επίσημη ιστοσελίδα της Ένωσης Αξιωματικών ΕΛ.ΑΣ.  Ανατολ. Μακεδονίας και Θράκης  στην  ηλεκτρονική  διεύθυνση:
 2. Σκοπός της ιστοσελίδας είναι η πληρέστερη ενημέρωση των μελών για όλα τα τρέχοντα υπηρεσιακά & συνδικαλιστικά θέματα, η προβολή των δράσεων της Ένωσης, η παροχή πληροφοριών & ΕΙΔΉΣΕΩΝ σχετικά με μείζονα ζητήματα της επικαιρότητας και εν τέλει η ανάδειξη του αστυνομικού έργου στην Κοινωνία.

3. Παράλληλα γνωρίζεται ότι, θα λειτουργεί στην ηλεκτρονική διεύθυνση:
ομάδα στην οποία θα κοινοποιούνται οι αναρτήσεις της ιστοσελίδας ώστε να δίνεται η δυνατότητα και από τα σύγχρονα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, να προβάλλονται  οι  θέσεις  και  το  έργο  της  Ένωσής μας. 

4. Η ιστοσελίδα είναι απολύτως συμβατή με όλα τα smartphones και περιλαμβάνει χρήσιμες πληροφορίες για όλους τους επισκέπτες της [αστυνομικό προσωπικό και πολίτες], όπως ενδεικτικά είναι τα τηλέφωνα των Αστυνομικών Υπηρεσιών της περιφέρειας Ανατολ. Μακεδονίας και Θράκης, την φυσική μας ηγεσία σε επίπεδο Περιφέρειας Α.Μ.Θ αλλά και Πανελλαδικά, καθώς και σημαντικές πληροφορίες για αστυνομικά ή νομικά θέματα ή ζητήματα διοικητικών υποθέσεων του πολίτη. Περαιτέρω, υπάρχουν σε κατηγορίες, όλες οι ανακοινώσεις της Ένωσής μας και της Ομοσπονδίας μας (Π.Ο.ΑΞΙ.Α), οι ενέργειες-δράσεις άλλων Πρωτοβαθμίων Ενώσεων Αξιωματικών ή και άλλων συνδικαλιστικών οργάνων, τα έγγραφα που συντάσσονται και οι προτάσεις της, οι συνδικαλιστικές δράσεις, τα άρθρα και οι προβληματισμοί των μελών, οι δικαστικές διεκδικήσεις, πολλές και διάφορες προσφορές για τα μέλη της, καθώς και ενδιαφέρουσες αναρτήσεις σχετικά με τις τελευταίες εξελίξεις στο Σώμα, σε χρονολογική σειρά από την πιο πρόσφατη ως την παλαιότερη.

 5. Υπεύθυνος της Ιστοσελίδας ορίστηκε με ΟΜΟΦΩΝΗ απόφαση του Δ.Σ., το μέλος της Γραμματείας Ανθυπαστυνόμων της Ένωσης Ανθ/μος Ν Τ Ε Λ Η Γ Ι Α Ν Ν Η Σ  Πέτρος, ο οποίος εφεξής θα κατέχει και την θέση του Υπεύθυνου Εκδόσεων & Ιστοσελίδας, της Ένωσης Αξ/κων Α.Μ.Θ.  

 6. Τονίζεται ιδιαιτέρως ότι η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί δικό της ηλεκτρονικό ταχυδρομείο που είναι το: eaamth.gr@gmail.com, όπου το κάθε μέλος δύναται εφόσον επιθυμεί, να αποστέλλει ηλεκτρονικά υλικό και άρθρα του προς ανάρτηση σ’αυτήν.

7. Ομοίως οι θεσμοθετημένοι φορείς [πολιτικά πρόσωπα, αυτοδιοίκηση κλπ]  καθώς και τα Μέσα Ενημέρωσης Μ.Μ.Ε δύναται να αποστέλλουν ενημερώσεις τους, ειδήσεις και πληροφορίες, στην ως άνω ηλεκτρονική διεύθυνση-ταχυδρομείο, προκειμένου για την αμεσότερη ενημέρωση των Επισκεπτών της σελίδας μας, με την αυτονόητη τήρηση εκ μέρους μας της νομικής δέσμευσης αναγραφής της πηγής.

8. Με την ελπίδα να αγκαλιάσετε όλοι την προσπάθεια αυτή - που θεωρούμε ότι έλλειπε από τις δράσεις και το προφίλ της Ένωσης μας - σας ευχόμαστε καλή….περιήγηση!!!!

Διαβάστε και το μήνυμα του Προέδρου τής Ένωσης: 
Με αφορμή την επίσημη, σημερινή [22-09-2016] έναρξη λειτουργίας ιστοσελίδας της Ένωσης Αξιωματικών ΕΛ.ΑΣ Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης και εκφράζοντας ολόκληρο το της Διοικητικό Συμβούλιο, θα ήθελα να σας καλωσορίσω στην ιστοσελίδα μας με την ηλεκτρονική διεύθυνση [ eaamth.gr ] , που έγινε με σκοπό την ανάδειξη των συνδικαλιστικών δράσεων και την προβολή των ενεργειών μας, για καλύτερη ενημέρωση των μελών και ταυτόχρονα να σας ευχαριστήσω για την θερμή σας υποστήριξη, που «οπλίζει» με ιδέες και δράσεις, το ενδιαφέρον μας να συνεχίσουμε ως Δ.Σ. αταλάντευτα το επιτυχημένο έργο της.
     Η αριθμητική αύξηση των εγγεγραμμένων μελών μας , που τριπλασιάστηκαν τα τελευταία χρόνια, καθιστώντας την Ε.Α.Α.Μ.Θ. Τρίτη δύναμη της Ομοσπονδίας [μετά την ΕΝ.ΑΞΙ.Α και την Ε.Α.Κ.Μ.] αποτελεί για μας χαρά, αλλά και ταυτόχρονα δέσμευση-ευθύνη να υποστηρίξουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τα οικονομικά, θεσμικά, ασφαλιστικά και εν γένει εργασιακά συμφέροντα των Αξιωματικών και Ανθυπαστυνόμων, αλλά και του αστυνομικού προσωπικού γενικότερα, με υπεύθυνες δράσεις και συνεχείς παρεμβάσεις, για το καλό όλων, με κοινό παρονομαστή την επιτυχημένη και αποδοτική λειτουργία των Αστυνομικών Υπηρεσιών. 
     Κλείνοντας, σε καλούμε να συμμετάσχεις και εσύ σε αυτή τη κοινή προσπάθεια ενημέρωσης της ιστοσελίδας μας αφενός καταθέτοντας επώνυμα τις απόψεις σου, τις διαπιστώσεις και τις εντυπώσεις σου και να μας τα αποστείλεις ηλεκτρονικά στο ταχυδρομείο της ιστοσελίδας:     eaamth.gr@gmail.com ,     αφετέρου αποστέλλοντας ψηφιακά υλικό, επίκαιρα άρθρα κλπ, προς δημοσίευση τους.
                                                                                 Κομοτηνή, 22-09-2016

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια